Nordvest – bydel i udvikling

Små lokale spisesteder, atelier, kreative kontorfællesskaber, bugnende grønthandlere i en blanding af gammelt industrikvarter og charmerende hyggelige gader. Grønne områder og urbane byparker. Det er Nordvest! Et kvarter i udvikling, og hvor der er plads til alle. . 

Du kan stadig være heldig at finde en andelsbolig til billige penge i Nordvest, læs med her.

Nordvest

Puls og lokalmiljø

Nordvest er en charmerende blanding rå industrikvarter, ny og gammel bebyggelse, små og store virksomheder. Nordvest er også kendetegnet ved en skøn mangfoldighed og en blanding af mange forskellige kultuerer. I Nordvest  bor unge som gamle, studerende og børnefamilier side om side, og det giver et skønt lokalmiljø med mange kulturelle og lokale tiltag. 
På Rentemestervej ligger Nordvest biblotek som er   et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag. Biblioteket åbnede i maj 2011 og er siden da blevet hyppigt brugt af kvarterets beboere. Ved siden af ligger ungdomshuset. Et frivilligt styret kulturhus hvor unge aktivister til folkekøkken, mødelokaler, koncerter, festivaler, bogcafe eller bruger stedets værksted eller øvelokaler

Hyggelige åndehuller

I Nordvest er der masser af steder at søge hen hvis du trænger til en lille pause fra byens puls. Et af de mest kendte steder er Bispebjerg Kirkegård. I foråret når kirsebærtræerne blomstrer tiltrækker den smukke Kirkegård Københavnere fra hele byen. En allé af lyserøde træer danner en passage for de mange besøgende og bliver flittigt fotograferet og beundret. 

Et andet skønt åndehul er Utterslev Mose i det nordligste Nordvest. Parken blev fredet i 2000. Utterslev mose og er et stort rekreativt område – her finder du både vilde mosepartier og velholdt park. Der er plads til lange gå-ture og, fodring af ænder, leg i det fri meget mere. 

Midt i Nordvest finder ud også Nordvestparken. En kreativ bypark med skøn urban stemning. Her både lageplads, skaterbaner,  bænke til et hvil i sommersolen og spots til at grille. 

Kirsebærtræer

Andelsboliger i Nordvest

En andelsbolig i Nordvest er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo tæt på København og er på udkig efter en billigere bolig. Selvom Nordvest vokser i popularitet, så kan du nemlig være heldig at finde en andelsbolig til billigere priser sammenlignet med Københavns brokvarterer.

Det hyggelige Fuglekvarter er et oplagt sted at kigge efter andelsbolig. Her er mange foreninger, som eksempelvis A/B Nattergalevej eller A/B Kolibrien. I Fuglekvarteret er der hyggelig stemning og et godt lokalmiljø, og en del andelsboligforeninger!

Hvis du leder efter en andelsbolig i Nordvest, så anbefaler vi at du skriver dig på ventelister i god tid, for selvom Nordvest stadig ikke er helt lige så kendt som Københavns brokvarterer, så bliver andelsboliger i Københavns Nordvest kvarter mere og mere eftertragtede. Derudover anbefaler vi altid at du bruger dit netværk – man ved aldrig om man kender nogen, som kender nogen, der sælger en andelsbolig.

Du kan på Waitly finde forskellige andelsboligforeninger i Nordvest og udtrykke din interesse ved at skrive dig op på vores interesseliste.

Åbent hus

Opskrivning til andelsbolig i Aarhus

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettede ventelister. Derudover kan du skrive dig op til vente- eller interesselister til de enkelte foreninger, via vores ventelistesystem.  
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: