Gratis oprettelse på interesselisterne
Bliv blandt de første der får besked om nyoprettede ventelister.

Hvad er en interesseliste?

En interesseliste er for dig som søger en andelsbolig i forskellige områder af Danmark. Du kan her være sikret at få besked, når nye andelsboligforeninger bliver oprettet i netop dit valgte område. På den måde får du mulighed for at opskrive dig på deres ventelister så snart de bliver registreret og komme øverst i betragtning til deres boliger.

Gratis opskrivning på interesselisterne

Det er helt gratis for dig som bruger at skrive dig op på interesselister. Der er ingen forpligtelser forbundet med at skrive sig op. Alle personer på interesselisten vil få besked samtidig og dernæst er det den hurtigste på interesselisten, som har mulighed for at få den bedste placering på ventelisten i den nye andelsboligforening.

Andelsboliger der kommer til salg uden venteliste

Vi arbejder på at tilbyde private andelsboligejere at sælge deres andelsbolig direkte igennem vores interesseliste. Så selvom foreningen ikke har en aftale om venteliste administration med os, kan den private andelsboligejer sende deres andelsbolig ud til alle på interesselisten i det pågældende område.

På denne måde slipper andelsboligejere for at betale en masse penge til ejendomsmægler, ligesom personerne på interesselisten får mulighed for at få tilbudt langt flere andelsboligerne, da det ikke er et krav foreningen har en aftale med waitly.dk

Dette er under udvikling, men ved at skrive dig op på interesselisten, vil du automatisk få besked om disse andelsboliger så snart vi har det færdigt.

Områder med interesseliste

Skriv dig på vores interesselister og få besked, når nye ventelister offentliggøres i det område du ønsker at bo:

København

Der er mange der ønsker en andelsbolig i København. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Vesterbro

Vesterbro er et hyggeligt område med masser af liv. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Amager

Amager består både by, hav og lokalstemning. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Østerbro

Østerbro er hyggeligt og attraktivt. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger. Se mere.

Nørrebro

Nørrebro er en pulserende og multikulturel bydel. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Frederiksberg

Skønne grønne oaser og smukke alleer, et utal af gode restauranter og fine lokale specialbutikker. På Frederiksberg er livsnyderi, idyl og kvalitet i højsædet.

Valby

Med korte afstand til indre by og rolige villaveje er Valby blevet et populært sted at bo både blandt unge og børnefamilier. I Valby er der hyggeligt og plads til alle.

Sydhavn

Flotte arkitekttegnede boliger, gamle industriområder og autentisk København blandet med nye lækre cafeer og restauranter. Tæt på byen, endnu tættere på vandet og naturen.

Nordhavn, en autentisk bæredygtig bydel med vandet i fokus. Historie om havn og industri blandes med nybyggeri og udvikling.

Aalborg

Aalborg er en skøn by med masser at byde på. Alt fra spændende arkitektur, gode gastronomiske og kulturelle oplevelser til hav og natur i et perfekt sammenspil.

Aarhus

Aarhus er smilets by, og så er det også en havneby, en by i udvikling, en by med fokus på kunst og kultur. En studieby, en familieby, en by hvor der er plads til alle.

Odense

Odense er en af Danmark ældste byer. Man mærker kulturen og historien i de mange hyggelige små gader. Og så er Odense HC Andersens Fødeby.

Vanløse

Forstadsidyl med historie, naboskab og lokalmiljø. Vanløse vokser i popularitet, og der er god mulighed for at finde billige andelsboliger ikke langt fra København.

Hele Danmark

Nysgerrig på at se mere? Find interesselister i hele Danmark, i det samlede overblik. Følg blot linket her under.

keyboard_arrow_up