Træt af at administrere
ventelister?

Waitly kan varetage alt venteliste administrationen for din andelsboligforening

Anbefalet af

Vores partnere

Samarbejder og støtter os i vores rejse

Sådan hjælper Waitly din forening!

Waitly er en transparent platform hjælper andelsboligforeninger landet over med at administrere deres ventelister og derved spare foreningerne for en masse tid. Platformen kan samtidig hjælpe de boligsøgende med at få et bedre overblik over andelsboligmarkedet. Waitly er en nem, transparent og digital løsning, der gavner bestyrelser, administrationshuse og de opskrevne på ventelisterne.

Kom ombord på Waitly

Person tegning

Vi kontakter dig

For at gøre det så nemt som muligt, så kontakter vi dig. Du vil få information om, hvordan processen vil foregå og hvad du kan forvente.

Billede er dekorativt

Send din information

Når vi har fået en aftale på plads, så er det eneste du skal gøre at sende et excel-ark med det information i har på jeres venteliste.

Billede er dekorativt

Waitly tager over

Når i har videregivet jeres informationer til Waitly, så sørger vi for at alt information bliver lagt ind i systemet. Velkommen ombord!

Hvad tilbyder Waitly?

Fuld transparens

Boligsøgende kan med Waitly følge med i placering, ventetid, registrere boligønsker mm. så du får færre henvendelser og større transparens.

Gratis

Waitly kan anvendes helt uden omkostninger.

Lister til jeres behov

Mulighed for at have flere lister, og forskellige typer af lister (intern, interesse, kælder, garage mf.) vi laver listerne, så de passer til jeres forening.

Persondataforordning (GDPR)

Dine lister indeholder personlige data. Vi passer godt på dem og sikrer at du overholder persondataforordningen.

Kom hurtigt i gang

Det er nemt og hurtigt at komme på Waitly.

Mindre tid på administration

Opskrivninger, betalinger, ajourføring af lister mm. Alt det foregår automatisk hos Waitly, så du har mere tid til overs.

Salgsprocessen

Waitly gør det nemt for alle parter i din forening at sætte en andelsbolig til salg. Vi skærer det ned i få og simple steps fra at oprette en salgsannonce til at en ny ejer overtager.

Salgsproces

Det siger andre om Waitly

Christian

En personlig dialog fra starten

Christian er salgsansvarlig for andelsboliger og kolonihaver. Han står for onboarding af nye kunder, og er altid klar på en uforpligtende samtale, hvis du er interesseret i at vide mere om Waitly.  

Hos Waitly er det vigtigt for os at have en god kommunikation med både nye og eksisterende kunder. Vi er åbne overfor nye forslag til vores platform, og udvikler løbende nye features baseret på feedback fra vores brugere. 

Kontakt Christian på:
christian.roenn@waitly.dk