Waitly samarbejder med ABF

Læs mere om samarbejdet her 

abf-logo

Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation

Waitly samarbejder med ABF, Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, som er en uafhængig landsdækkende interesseorganisation, der varetager private andelsboligforeningers interesser.
ABF repræsenterer mere end 5.000 foreninger landet, hvor de varetager deres interesser indenfor både juridisk lovgivning til politisk arbejde der fremmer andelsbevægelsen.

Fremadrettet vil Waitly nu også være et værktøj som ABF kan anbefale deres foreninger, når de ønsker at have fjernet den administrative byrde venteliste kan bringe. Vi er glade for, at vi sammen med ABF kan udbrede vores budskab og vision om, at gøre andelsboligmarkedet mere tilgængeligt og transparent. 

Hvad får ABF medlemmer ud af aftalen?

  • ABF’s medlemmer betaler intet opstartsgebyr (normalpris 1.250 kr.)
  • 50% rabat på standart og premium modellen.
  • Eksklusivt for ABF’s medlemmer er Waitly gratis for foreninger med mindre end i alt 20 personer stående på venteliste.

Den enkelte forenings løbende omkostninger vil variere ud fra jeres behov, antal transaktioner og antal ventelister. For at få den præcise pris, se her👈

Gratis søgefunktion

 

Selvom din forening ikke har nogen venteliste, kan Waitly stadig være et godt tilbud. Hvis en forening opretter sig på Waitly, er det nemmere for foreningen blive at nå ud til nye potentielle andelshavere, da boligsøgende kan gå ind på Waitly’s hjemmeside og finde din forening. 

Derudover er Waitly gratis at bruge, hvis din forening ikke har en venteliste. Er du ABF medlem, og nysgerig på at komme igang med Waitly? Så book demo her, og få adgang til en nem og transparent platform der kan håndtere jeres ventelister. 

Waitly kort oversigt

Rabat for ABF medlemmer: se vores priser

Se vores priser, og husk: ABF medlemmer får 50% rabat på standart og premium modellen. Alle priser er årlige og inkl. moms.

Basic

0 kr.

✓   1 liste
✓   1 login
✓   20 gratis opskrivninger
✓   625 kr. pr. annonce
✓   150 kr. pr. betalende opskrivning
✓   60 kr. pr. gratis opskrivning

Standard

3.000 kr.

✓   3 lister
✓   3 logins
✓   ♾️ opskrivninger
✓   12 annoncer pr. år
✓   120 kr. pr. betalende opskrivning
✓   60 kr. pr. gratis opskrivning

Premium

6.000 kr.

✓   ♾️ lister
✓   ♾️ logins
✓   ♾️ opskrivninger
✓   ♾️ annoncer
✓   90 kr. pr. betalende opskrivning
✓   60 kr. pr. gratis opskrivning

Book jeres gratis demo nu👇

Hvem er ABF?

Måske har du ikke hørt om ABF før? ABF blev dannet tilbage i 1974.  Her slog 69 andelsboligforeninger sig sammen for at lave en fælles protest mod et lovforslag, de mente ville få negative økonomiske konsekvenser for andelsboligforeningerne. Lovforslaget endte med at blive sløjfet, men sagen gjorde det klart for stifterne af ABF, at det ar vigtigt med en forening, som kunne varetage de private andelsboligforeningers interesser. Derudover er ABF:

  • En non-profit organisation uden kommercielle interesser
  • En forening med 5.000 medlemsforeninger, der repræsenterer over 100.000 andelsbolighusstande
  • I løbende dialog med presse, politikere og embedsmænd på andelsboligområdet og følger pressens dækning af andelsboligområdet, 
  • En varetager af andelsboligforeningernes interesser og forsøger at påvirke lovgivningsprocessen i følge andelsboligforeningernes interesser.
  • Repræsenteret i forskellige bestyrelser, netværk og udvalg, f.eks. i Byggeskadefonden for støttet byggeri og i Byggeskadefonden for Bygningsfornyelse. Læs mere om ABF’s politiske arbejde

Vil du vide mere om Waitly og ABF’s samarbejde – læs vores blogindlæg👈 
Her har vi blandt andet har talt med ABF’s Udviklings- og Kommunikationschef Isaac Abella Appelquist og andelsboligforeningen A/B Middelfartsgården der er medlem af ABF. Du kan også læse mere om aftalen på ABF’s hjemmeside.

Billede er dekorativt