Andelsboliger på Waitly

Skriv dig på interesse- og ventelister til attraktive andelsboligforeninger her, det er nemt og ligetil. Du kan løbende følge med i din placering på de forskellige andelsforeningers ventelister.

Sådan kommer du i gang:

1. Opret en profil 🙍‍♀️

Det er nemt og helt gratis at oprette en profil bruger til Waitly. Når du skriver dig op på en venteliste er der et årligt gebyr. Foreningerne fastsætter selv dette gebyr, som trækkes automatisk. Det er altså foreningen alene som fastsætter regler og vilkår for ventelisten. 

2. Find ventelister og skriv dig op💻

Du kan se hvilken plads du får på ventelisten, og et estimat om, hvornår du vil blive tilbudt bolig i foreningen. I din brugerprofil kan du se et samlet overblik over alle dine opskrivninger. Se alle ventelisterne her, eller længere nede på siden her.

3. Eller skriv dig på område interesseliste 🏡

Fandt du ikke en venteliste i det område du søger, i kan du skrive dig på en område interesseliste. På den måde får du besked når andelsboligforeninger bliver oprettet i det område, du er interesseret. 

Find den perfekte liste med Waitly+!

Oplever du udfordringer med at finde den ideelle liste? Lad Waitly+ guide dig til din drømmeandelsbolig i København!

Hos Waitly arbejder vi på, at gøre andelsboligmarkedet og salg køb af andelsboliger transparent, nemt og ligetil. Det starter med et godt og enkelt venteliste system!

Med ventelister gennem Waitly får du et samlet overblik over dine opskrivninger til andelsboliger og kan altid følge med i din placering. Ventelisterne håndteres forsvarligt, og beror på anciennitet. Du vil altid få at vide, hvor mange der står på listen, og hvor ofte der bliver solgt boliger i foreningen. På den måde kan du finde lige præcis den forening og venteliste der passer til dig og din boligsøgning.
Skriv dig op her og kom et skridt længere i din boligjagt!

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op