Lejebolig på Frederiksberg

Lejebolig på Frederiksberg - et attraktivt marked med mange om buddet Leder du efter en lejebolig på Frederiksberg? Så læs med her og få gode tricks til at finde en ledig bolig på Frederiksberg, og læs mere om Frederiksbergs spændende historie!
Frederiksberg

Leder du efter en lejebolig på Frederiksberg? Så læs med her og få gode tricks til at finde en ledig bolig på Frederiksberg, og læs mere om Frederiksbergs spændende historie!

Waitlys udvalg af lejeboliger på Frederiksberg

På Waitly kan du skrive dig op til lejeboliger på Frederiksberg. For eksempel finder du på Hospitalsvej 8A 11 flotte nybyggede lejligheder i en lækker ejendom. Ejendommen ligger i centrum af Frederiksberg, lige ved Frb. metrostation.

Drømmer du om en lejebolig på Smallegade, så bør du skrive dig op til denne ejendom. Ejendommen på Smallegade består af fire unikke lejligheder på hver sin etage. Bygningen er opført i 2002 med moderne mørke facader. 

Lejebolig konceptet hos Waitly 

Hos Waitly er det nemt at skrive dig på en venteliste til en lejebolig, og du vil altid kunne se din ventetid på en bolig. På ventelister bliver du tildelt bolig efter hvor længe du har stået på listen, altså efter ancinitet. På interesselister vil udlejeren vælge det bedste match til udbudte boliger, og boliger tildeles ikke efter anciennitet. Hvis du skriver dig på en interesseliste skal du derfor skrive en ansøgning, her kan du fortælle lidt om dig selv, dine ønsker til lejligheden, husleje budget samt hvorfor du er interesseret i en lejebolig i den ejendom du skriver dig op til. Du kan læse mere om forskellen på interesselister og ventelister her

Der findes 55.645 boliger på Frederiksberg. Private udlejningsboliger udgør den største del af boligmassen med 37%. Derudover er der er ca. 2% offentlige boliger samt 11% almene boliger. Omkring halvdelen af boligerne på Frederiksberg er altså lejeboliger. 

Andelsboligerne udgør 27% af boligmassen, og ejerboliger udgør 23% af boligmassen på Frederiksberg. Og der er rigtig mange om buddet når det gælder en bolig på Frederiksberg. Kommunen er nemlig det bedste sted at bo i hovedstaden, mener Københavnerne. Selvom kommunen er den tættest befolkede kommune i Danmark, er det altså også et af de mest attraktive steder at bo i København. 

Frederiksberg – en selvstændig kommune 

Frederiksberg Kommune er Danmarks arealmæssigt mindste kommune, det er næsten som en by i byen. Frederiksberg har været en selvstændig kommune siden 1858, og det er nok også noget af det der gør området så eftertragtet. Kommunen har et stort fokus på at holde Frederiksberg ren, pæn og grøn. Frederiksbergs kommune har blandt en “træpolitik”, som skal sørge for at alle borgere kan se mindst et træ fra deres bolig. Derudover har Frederiksberg kommune fokus på at opsætte nok skraldespande, samt at tilbyde hundeposer til de mange hundeluftere, så fortovene holdes rene. 

Er det dyrt at bo på Frederiksberg?

Frederiksberg er et meget attraktivt område København, og dermed også dyrt. Hvis man gerne vil bo i hovedstaden er det generelt dyrere, end hvis man bosætter sig lidt uden for København. Faktisk kan man spare 16.313 kr. hver måned, hvis man vælger 140 kvadratmeter på Lolland frem for på Frederiksberg. Men mange vælger at finde plads i budgettet, da der også er mange fordele ved at bo centralt i København. Og der er selvfølgelig også billige lejeboliger på Frederiksberg – men der er rift om dem. Så hvis du gerne vil bo på Frederiksberg, skal du måske være klar på at udvide dit budget en smule. Til gengæld kommer du med en lejebolig på Frederiksberg til at bo i et af Københavns hyggeligste og grønneste områder!

Bolig på Frederiksberg – hvor?

Der er mange gode afkroge af Frederiksberg. Så hvad enten du er til hus på en rolig villavej, eller lejlighed i det pulserende centrum, så er der noget for dig.

Smukke Gammel Kongevej ligger blot 2,4 kilometer fra indre København og er en evigt pulserende gader med liv og charme. Gammel Kongevej strækker sig over næsten 2 kilometer – fra Frederiksberg Rådhus og Falkoner Allé og hele vejen til Nyropsgade i indre København. Gammel Kongevej er faktisk kendt som “Frederiksbergs uofficielle hovedgade”, og det forstår man godt. For gaden byder på et utal af fine specialbutikker, lækre bagerier, cafeer og smukke gamle huse med fine facader. Leder du efter en bolig på Gammel Kongevej kan du skrive dig op til vores område interesseliste til Frederiksberg. På den måde får du besked så snart der er nye boliger i området, og måske er du heldig at drømmeboligen på Gammel Kongevej dukker op. 

Villa på Frederiksberg? 

I det attraktive kvarter omkring Femte Juni Plads ligger nogle af Københavns flotteste, og nok også dyreste villaer. Særligt gaderne C. F. Richs Vej og Moltkesvej er blandt Frederiksbergs mest eftertragtede villaveje I området omkring Femte Juni Plads får man en stemning status, velstand og kultur, med de flotte alléer, fine statuer og smagfulde villaer. Flere af kulturpersoner fra Damarks som for eksempel Adam Oehlenschläger, H.C. Andersen, Storm P og Birgitte Price har også både kommet i og skrevet om kvarteret og dets særlige ånd. Det er nok ikke i dette område at man finder en billig lejebolig. Men bosætter man sig tæt på, kan man nyde rolige gåture i det fine område. 

Se Lejebolig på Frederiksberg

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle lejeboliger og skrive dig på interesseliste

Det siger andre om Waitly

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op