Skønne Frederiksberg

Slap af i Frederiksberg have, shop eksklusivt design på Gammel Kongevej, nyd en kop kaffe på en lækker lokal café eller find vej til en af de mange gourmetrestauranter, som området også byder på.

På Frederiksberg er livsnyderi, idyl og kvalitet i højsædet, og derfor er andelsboliger i dette område også meget eftertragtede!

Kirsebærtræ

Frederiksberg, byens grønne åndehul

Frederiksberg er en selvstændig kommune, og det skaber en særlig lokal stemning. Man mærker, hvordan Frederiksberg kommune vægter, at byen holdes pæn og ren, og så prioriteres et grønt byrum. Faktisk har Frederiksberg kommune en vision om, at alle beboere på Frederiksberg skal kunne se mindst ét træ fra deres lejlighed.

Står den på kultur kultur og underholdning har Frederiksberg også masser at byde på.  Besøg Cisternerne, hvis du vil have en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Cisternerne er tidligere vandreservoir, men er i dag omlagt til et underjordisk udstillingssted, hvor både kunst og events præsenteres i fascinerende, magiske og anderledes omgivelser. Med imponerende drypsten, kringlede søjlegange er cisternerne et besøg værd – om du er der for kunsten eller eller blot for at opleve de særlige underjordiske rum.

 

Frederiksberg have

Cisternerne er en del af Frederiksbergmuseerne som også inkluderer Storm P. Museet, Alhambra, Bakkehuset og samt Møstings Hus. Museerne spænder bredt med fokus på oplevelser og oplysning formidlet gennem billedkunst, musik scenekunst, litteratur, arkitektur og meget mere. Frederiksberg rummer både natur, historie og kultur, her er både plads til afslapning og ro fra storbyen, samtidig med at der er massere af kulturtilbud, og spændende ting at lave med hele familien!

Gastronomiske og oplevelser​

På Frederiksberg kan man nyde livet, og du skal ikke gå langt, før du finder en lækker gourmet restaurant, et økologisk bageri eller en café med særlig god kaffe. Gå en tur på Godthåbsvej eller Værnedamsvej, udforsk de mange muligheder for gastronomiske oplevelser. Klassisk burger, en ægte italiensk pizza, ny nordisk eller sund rawfood – Frederiksberg bugner af lækre muligheder! 

frederiksberg cafe

Andelsboliger på Frederiksberg

Næsten hver tredje bolig på Frederiksberg er en andelsbolig, men det betyder desværre ikke at det er nemt at få fat i en andel på Frederiksberg. Området er nemlig både dyrt og eftertragtet. Mange af andelsboligerne på Frederiksberg er smukke gamle herskabslejligheder i fin stand, derfor er vurderingsprisen høj. Vælger man en andelsbolig på Frederiksberg er det altså ikke nødvendigvis for at finde den billige bolig, men fordi man ønsker nogle af de kvaliteter, som området byder på. 
Selvom boligerne på Frederiksberg er i den dyre ende, så tilbyder Frederiksberg Kommune en af de laveste kommuneskatter i Danmark. Det er muligt at få den tredjebedste kommuneskat (inkl. kirkeskat) på 23,3%, kun overgået af Rudersdal og Gentofte kommune med hhv. 23,06% og 23,19% (Reference: Skatteministeriet 2018). Københavns kommune har 24,6%, så beboere i Frederiksberg kommune har over 1%-point lavere skat, mens de i forhold til f.eks. Bornhom (27,13%) har tæt på 4%-point lavere skattetryk. 

Men hvis du er på udkig efter billigere andelsboliger, kan Valby eller Vesterbro være et godt alternativ da områderne stadig er tæt på Frederiksberg. 

Ventelister på Frederiksberg

Da priserne på Frederiksberg er i den helt høje ende, er der mange sælgere som vælger at gøre brug af boligmæglere, da prisen på bolig og sandsynligheden for brug af mægler i mange tilfælde hænger sammen. Desto dyrere boligen er, desto større chance er der for at sælger bruger penge på sælge deres andelsbolig. Vi anbefaler at du starter med at søge på diverse boligsider og laver en liste med de potentielle andelsboliger, som lever op til dine krav. 

Som vi anbefaler alle der leder efter attraktive andelsboliger, så er det også igennem netværk eller ventelister du kan være heldig at finde din næste drømmebolig. 

Derfor kræver det tid og arbejde at finde de andelsboligforeninger på Frederiksberg som har aktive ventelister, og hvor der ikke allerede er skrevet +100 mennesker op til 30-40 andelsboliger, for så er udsigten til at blive tilbudt en andelsbolig lang. 

På Waitly kan du finde forskellige andelsboligforeninger på Frederiksberg og udtrykke din interesse ved at skrive dig op på vores interesseliste.

Åbent hus

Skriv dig gratis op

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister. 
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: