Lejeboliger med plads til alle

Risskov Engpark er et attraktivt nybyggeriområde tæt på Aarhus centrum, samt Risskov strand og skov. Her kan du nyde de grønne områder i lækre, moderne lejeboliger med fokus på detaljer og gode materialer. Find din lejebolig her.

Risskov Engpark - moderne lejeboliger tæt på by og natur

Få en ledig bolig nu

Leder du efter en lejebolig i Aarhus, så er Risskov Engpark et godt valg! Her finder du moderne boliger i flere forskellige størrelser og prisklasser. I Risskov Engpark er der opført en Rema1000, så indkøb er altid lige ved hånden. Derudover ligger der et godt pizzeria. Er man til træning, så ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk. Fra området ved Risskov Engpark går der både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det kun 10 minutter at komme ind til Aarhus C, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark ligger også tæt på skønne udeområder. Du kan for eksempel løbe ture omkring Egå Engsø, nyde naturen i Risskov Skov og få skøn natur eller tage en tur til vandet ved .Bellevue Strand. 

Hver lejlighed er unik, men fælles for boligerne gode materialer, gulvvarme samt flot højt til loftet. Derudover er der vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder. Alle lejligheder har tilknyttet et depotrum. Derudover er der mulighed for parkering med faste pladser. En indendørs plads koster kr. 350,- pr. måned. Der er følgende antal lejligheder i de enkelte ejendomme:

Risskov Engpark tilbyder mange gode fællesarealer, grønne områder og legepladser. Derudover er der store fælles tagterrasser på ejendommenes tage samt elevator i alle opgange. 

Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5 består af 25 lejligheder på mellem 2-4 værelser. Lejlighederne passer både til det unge par, de studerende, den enlige eller børnefamilien som har behov for ekstra plads og værelser til børnene. 

Lejlighederne har forskellige størrelser og indretning fælles for dem alle er lys og rummelighed. Det gælder også værelserne som er indrettet med store vinduer og højt til loftet. Badeværelset er indrettet med lyse fliser og hvide vægge samt elementer. Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder samt gulvvarme i alle rum. Hver lejlighed har tilknyttet et depotrum i ejendommens kælderplan.

Her er ligeledes indendørs cykelparkering. Ejendommen er også udstyret med elevator fra kælderplan og op til 4. sal.

Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5
Borresøvej 45-49

Borresøvej 45-49 består af 25 tre-og fireværelses lejligheder. Lejlighederne er særdeles familievenlige i forhold til størrelse og planløsning. Ejendommen ligger ud mod et skønt, grønt fællesareal.

Ens for alle boligerne en indgang til stor rummelig entré. Fra entréen er der adgang til køkken alrummet, hvor stuen ligger i forlængelse. Det er et dejligt åbent rum, med lys fra de store vinduer fra boligens altan. Køkkenet er installeret med  alt i hårde hvidvarer. 

Ejendommen byder på flere forskellige lejlighedstyper. Det gør sig gældende på både størrelse og indretning. Fælles er dog gode rummelige værelser og brug af gode materialer. Badeværelset er dejligt rummeligt og indrettet med lyse elementer og matchede fliser/klinker. Der er også elevator fra kælderplan og op til 4. sal.

Brassøvej 7 består af 44 toværelses lejligheder, og er en af Risskov Engparks mest attraktive byggerier. Lejlighederne er indrettet med stort køkken med plads til spisebord.  Køkkenet er udført i lyse elementer med masser af skabs- og skuffeplads. Lejlighedens to værelser har store vinduer, som sørger for et godt lysindfald

Lejlighederne på modsatte side, mod Risskov Engpark, har alle 7 kvm. store altaner monteret med udgang fra begge værelser. Badeværelset er rummeligt med grå klinker og hvide elementer. Der er installeret vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder. Hver lejlighed har et, depotrum som en del af boligen, som både kan bruges til opbevaring, og som walk-in-closet.

Ejendommen har et fælles stort gårdareal foran samt to store fælles tagterrasser med god udsigt mod Aarhus. 

Brassøvej 7

Risskov Engpark

Kvalitets og funktionalitet

Boligerne i Risskov Engpark er bygget med fokus på gode materialer og kvalitet. Planløsningerne er gennemtænkte så alle rum er bedst udnyttet.

Strand og skov

Risskov Engpark ligger tæt på flere skønne naturområder. For eksempel Bellevue Strand, Risskov Skov og det smukke område ved Egå Engsø.

Plads til mennesker

I Munkebjerg Park kan man både bo i en lejlighed alene, der er delevenlige lejligheder, seniorboliger og rummelige boliger med plads til børnefamilien.

Åbent hus

Få besked om boliger i Aarhus og skriv dig op med det samme!

Du kan gratis tilmelde dig vores nyhedsbrev: Område interesseliste til Aarhus, ved at skrive din mail herunder. 

På den måde vil du få besked om nyoprettede lister til både andelsboligforeninger og lejeboliger. Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: