Lejebolig – Indre By

Hjertet af København: Indre By. Smukke gamle bygninger, side om side med butikker, restauranter og historiske seværdigheder.
Højbro Plads

Hjertet af København: Indre By. Smukke gamle bygninger, side om side med butikker, restauranter og historiske seværdigheder. Leder du efter en lejebolig i Indre By skal du væbne dig med lidt tålmodighed, og det kan være en rigtig god idé at skrive dig på en venteliste eller interesseliste til en bolig. 

Eksklusive lejligheder i historiske omgivelser

Indre By, København K eller også kendt som “det gamle København” er kendetegnet ved ikoniske bygninger og smukke pladser. Her finder du for eksempel Rundetårn og Amalienborg Slot og Højbro Plads, som er en af de mest kendte og historiske pladser i København. 


Midt på Højbro Plads ligger der 23 eksklusive lejeboliger. Ejendommen på Højbro Plads 4 byder på en perlerække af eksklusive lejligheder i luksusklassen. Fra denne centrale adresse lige ved Strøget får du udsigt til Københavns smukke tårne, Storkespringvandet, og Københavns kanaler. Ejendommen har 23 store, lækre lejligheder på mellem 2-4 værelser.

Lejlighederne i København K

De fleste boliger i indre by er fra det 19. og tidlige 20. århundrede. Der bliver ikke bygget meget nyt i området, og det er én af grundene til, at en lejebolig i Indre By er et sjældent fund. Derudover huser mange af bygningerne også erhverv og kontor, og er ikke beboelsesejendomme.

En lejlighed i Indre By, eller København K, har typisk høje lofter, store vinduer og originale detaljer som f.eks stuklofter eller parketgulve. Huslejepriserne for en lejebolig i Indre By er generelt højere end i andre dele af København. Men mange vælger at betale ekstra for at bo i det attraktive område.

Livet i Indre By

Københavns Indre By er noget helt særligt. Her bor man i hjertet af byen, med masser af liv og energi omkring sig og med alting lige ved hånden – fra kulturelle attraktioner til de bedste restauranter og butikker.

Der er masser af muligheder for at trække sig tilbage fra storbyens puls. Selvom Kongens Have er en af de mest kendte parker i København, så er der stadig plads til afslapning. Og en tur forbi Rosenborg Slot og dens smukke barokhave er noget man aldrig bliver træt af

En gåtur ved Kastellet byder både på historisk vingesus samt rolig natur. Det er et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Norden, og er blandt kendt for sin imponerende arkitektur. Herfra kan du gå videre ud mod Langelinie, hvor du kan nyde havet og de mange forbipasserende både, vinke til turisterne på kanalrundfart. Du kan også nyde et glas vin hos Løgismose som har en hyggelig lille deli med udsigt til vandet. 

At bo i Indre By betyder også, at du er tæt på en række forskellige transportmuligheder. Det er let at komme rundt i byen med metroen fra for eksempel Kongens Nytorv eller Gammel Strand. Fra Nørreport er der både metro, S-tog og regionaltog. Der er altså masser af muligheder for hurtigt og nemt at komme rundt i både København og omegn.

Derudover er Indre By i København er kendt for at have en række fantastiske spisesteder og ikoniske barer, som tilbyder mad og drikke i alle prisklasser og stilarter. Du finder både barer som Floss med et diverst klientel og hvor tung røg og fadøl sætter stemningen, klassiske bodegaer og finere cocktailbarer.

Mange af byens bedste restauranter ligger også i Indre By. AOC serverer skandinavisk mad, men tilføjer unikhed i form af franske rødder. Restauranten Bottega Barlie ligger i en af de hyggeligste gader i Indre By. Her serverers enkle, men innovative retter. Bottega Barlie har også et stort fokus på vin, herunder et godt udvalg af naturvin. Der er mange andre hyggelige steder i Indre By, det er bare at gå på opdagelse. Og er du heldig at finde en lejebolig i Indre by finder du sikkert hurtigt et nyt stamsted. 

Se Lejebolig – Indre By

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle lejeboliger og skrive dig på interesseliste

Det siger andre om Waitly

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op