Skriv dig op til din næste lejebolig

Skriv dig på venteliste til lejeboliger her, det er nemt og ligetil. 

Sådan kommer du i gang:

1. Opret en profil 🙍‍♀️

Det er nemt og helt gratis at oprette en profil bruger til Waitly.
Når du skriver dig op på en liste kan der være et årligt gebyr. Udlejeren fastsætter selv dette gebyr, som trækkes automatisk. 

2. Find lejebolig og skriv dig op💻

Sørg for at udfylde dine informationer under din brugerprofil, så udlejer kan vælge det rette match til lejligheden. Under din brugerprofil kan du se et samlet overblik over alle dine  opskrivninger. 

3. …eller skriv dig på venteliste til andelsbolig 🏡

Fandt du ikke en lejebolig som var noget for dig, eller overvejer du at købe istedet? Så skriv dig på en venteliste til en andelsbolig. Se alle ventelister til andelsboliger her.

Sådan fungerer en lejeboligventeliste

Når du skriver dig på en liste til lejebolig, så vil du blive bedt om at skrive en ansøgning. Udfyld ansøgningen godt og beskriv hvorfor du gerne vil skrives op til lige netop denne ejendom. 

2980 Kokkedal

Flere typer lejligheder. Atelier lejligheder med 5 meter til loftet, 3-værelses lejligheder med direkte have adgang samt 4-værelses lejligheder i to plan, med direkte adgang til egen tagterrasse.

1400 København K

Fredet ejendom på Christianshavn, der indeholder 7 unikke lejligheder og 4 erhvervslejemål. Selve bygningen er opført i 1780, og blev renoveret i 2006 med respekt for det historiske udtryk.

2000 Frederiksberg

Centralt beliggende ejendom bestående af 4 store unikke lejligheder. Bygningen er opført i 2002 med moderne mørke facader. Ejendommen deler et stor grønt gårdområde, lukket for offentligheden.

2000 Frederiksberg

Flotte nybyggede lejligheder i centrum af Frederiksberg, lige ved Frb. metrostation. Lejlighederne har mellem 2-3 værelser og går fra 70-108 kvm.

1751, København V

Ejendom i hjertet af Vesterbro, tæt på Enghave Plads. Ejendommen består af skønne 3 værelses lejligheder. Adgang til dejlig gård med tilhørende festlokale.

2700 Brønshøj

Denne ejendom ligger blot 200 meter fra Brønshøj Torv. Området bag ejendommen består af et hyggeligt villakvarter, der fører dig direkte ned til Utterslev Mose.

4862 Guldborg

Færgegården

Ny Kirstinebjerg Gods drives sammen med Pandebjerg Gods. Boligerne ligger i et flot naturrigt område.

4800 Nykøbing Falster

Kraghave

Boligerne er en del af Pandebjerg Gods og ligger i smukke naturomgivelser. Unikke og velholdte. boliger

4800 Nykøbing Falster

Ny Kirstinebergvej​

Ny Kirstinebjerg Gods drives sammen med Pandebjerg Gods. Boligerne ligger i et flot naturrigt område.

2100 Østerbro

Studielejligheder. Denne ejendom består af 18 identiske lejligheder, alle to-værelses på 50 kvm med åbent køkken samt tilhørende altan. Lejlighederne er delevenlige. Kun for studerende.

OBS. billederne af henholdsvis Ny Kirstinebjerg, Kraghave og Færgegården er ikke billeder af den præcise bolig med af Pandebjerg gods. For mere info om lejlighederne tilhørende Pandebjerg Gods, besøg deres hjemmeside. 

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op

keyboard_arrow_up