Skriv dig op til din næste lejebolig

Søger du en lejebolig, så skriv dig op idag! Det er nemt og lige til. Mange lejeboliger har interesselister, det vil sige at du hurtigt kan komme i betragtning til en bolig ud fra din ansøgning. 

Sådan kommer du i gang:

1. Opret en profil 🙍‍♀️

Det er nemt og helt gratis at oprette en profil bruger til Waitly.
Når du skriver dig op på en liste kan der være et årligt gebyr. Udlejeren fastsætter selv dette gebyr, som trækkes automatisk. 

2. Find lejebolig og skriv dig op💻

Sørg for at udfylde dine informationer under din brugerprofil, så udlejer kan vælge det rette match til lejligheden. Under din brugerprofil kan du se et samlet overblik over alle dine  opskrivninger. 

3. Eller skriv dig på venteliste til andelsbolig 🏡

Fandt du ikke en lejebolig som var noget for dig, eller overvejer du at købe istedet? Så skriv dig på en venteliste til en andelsbolig. Se alle ventelister til andelsboliger her.

Sådan fungerer lister til lejeboliger

En ejendom vil enten have en venteliste eller en interesseliste. På ventelister tildeles boliger efter anciennitet, altså hvor længe du har stået på venteliste. På interesselister vælger udlejer det bedste match til de udbudte boliger. Når du skriver dig på en interesseliste skal du derfor skrive en ansøgning, hvor du kan fortælle lidt om dig selv, samt dine boligønsker. Du kan læse mere om forskellen på interesselister og ventelister her

Læs mere om de forskellige områder i København og find ud af, hvilket område som passer til dig:

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op