Samarbejdspartnere og integrationer

Læs mere om Waitlys samarbejder og partnerskaber. 

Vores partnere

Vi samarbejder med en række organisationer og virksomheder, som hjælper os med at gøre hverdagen nemmere for boligsøgende, bestyrelser, administrationshuse og udlejere. Vi er stolte af at præsentere vores samarbejdspartnere:

ABF logo

ABF

ABF er en landsdækkende interesseorganisation, som repræsenterer mere end 5000 andelsboligforeninger.  ABF anbefaler Waitly til medlemmer, som også tilbydes en fordelagtig rabat på Waitlys system.

Probtech

Proptech

PropTech Denmark er en non-profit organisation, der består af PropTech Denmark Community  og en ejendomsinnovationshub. Sammen med andre proptech virksomheder kan udvikle os, og udvide vores netværk.

Danske-Bank-logo-Dark-BG

Danske Bank

Waitly samarbejder med Danske Bank for at kunne tilbyde boligsøgende bedre rådgivning angående køb og finansiering af andelsbolig. Derudover tilbydes foreningskunder fordelagtig rabat på Waitlys system.

Realkredit DK

Samarbejdet med Realkredit Danmark er en del af samarbejdet med Danske Bank. Waitly vil gerne henvise til Realkredit Danmark som kan tilbyde rådgivning og hjælp angående finansiering og køb af andelsbolig. 

Mobilepay

Integrationen med Mobilepay gør at man nemt og hurtigt kan tilknytte Mobilepay til sine opskrivninger. Pengene trækkes helt automatisk, så man skal ikke bekymre sig om selv at holde øje med forskellige betalingsfrister. 

Ejendom DK

EjendomDanmark er en moderne erhvervsorganisation, der varetager ejendomsejerne og -administratorenes interesser. Hos EjendomDanmark arbejder vi for at skabe de bedste rammer for liv og vækst.

Kolonihavejura

Kolonihavejura har igennem mange år specialiseret sig i kombinationen af kolonihaver og jura og dermed de specifikke udfordringer, som kolonihaver har. Her ydes målrettet juridisk rådgivning for kolonihaveforeninger og ejere. 

Integrationer

Waitly arbejder sammen med andre software platforme for at lave en nem integration mellem flere systemer. Med teknologi, samarbejde og innovation gør vi hverdagen nemmere! Læs mere om integrationerne og hvordan de kommer vores fælles kunder til gavn. 

Unik logo

UNIK

Aftalen skal skabe en nem og intuitiv forbindelse mellem de to systemer ligegyldig om du allerede er Waitly kunde eller ny til konceptet.

Vores Forening

Andelsboligforeninger som bruger Waitly kan med denne integration sende informationer direkte til Vores Forening i forbindelse med salg. 

boligforeningsweb-sort_1 (1)

Boligforeningsweb

Boligforeningsweb laver websites til boligforeninger. Integrationen med Waitly  gør det nemmere for foreninger som har hjemmeside gennem Boligforeningsweb.

Administrationshuse & Udlejere

Waitly samarbejder med en række administrationshuse for at tilbyde andelsboligforeninger og udlejere en nem og digital platform til håndtering af ventelister samt digital facilitering af køb, salg og udlejning, 

Boligexperten Administration-logo

Boligexperten

Boligexperten er Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer andelsboligforeninger og ejerforeninger. 

Vest Administrationen

Vest Admin.

Et specialiseret administrationshus. Vest Administrationen blev etableret i 1990 og administrerer tæt på 400 andels- og ejerboligforeninger samt gårdlaug. 

Cobblestone logo

Cobblestone

Cobblestone er Danmarks største private administrator. De administrerer både foreninger samt udlejnings- og investeringsejendomme. 

Det siger vores partnere om Waitly

ØENS

ØENS

ØENS tilbyder rådgivning indenfor jura, administration, drift og g udvikling af ejendomme, andels-ejerforeninger eller virksomheder.

Qvortrup Administration

Qvortrup

Et administrationsselskab med mere end 60 års erfaring med ejendomsadministration specifikt i København.

Wantzin

Wantzin

Wantzin Ejendomsadvokater er eksperter inden for boligområdet. De er specialister i administration af andelsboliger, ejerboliger mm.

Boelskifte

Boelskifte

Boelskifte er specialister med  55 år erfaring indenfor administration af og rådgivning til ejer- og andelsboligforeninger.

Herbo Administration

Herbo

Herbo Administration er en familieejet virksomhed som har arbejdet med ejendoms- administration siden 1922. 

CEJ

CEJ administrerer i en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og investorer i hele Danmark.

Blomfelt

Blomfelt har flere års erfaring med administration af forskellige typer af foreninger, udlejnings-ejendomme, og privat erhverv.

ADLEX

ADLEX administrerer 5.000 boligenheder fordelt på ca. 175 foreninger. Der er fokus på moderne og effektive IT-løsninger.

AKF

AKF udvikler og driver over 60 ejendomme og investerer i danske virksomheder, fokuseret på kvalitet og bæredygtighed. 

Skal vi arbejde sammen?

Er du interesseret i et samarbejde, et partnerskab, en integration eller har du tanker og ideer til, hvordan Waitly kan være til gavn, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid åbne overfor nye ideer, og muligheder!

 

Vores partnere

Samarbejder og støtter os i vores rejse