Andelsboligforeninger på Vesterbro

Det er utrolig svært at finde ledige andelsboliger på Vesterbro, da området har udviklet sig til et af de mere attraktive områder i gennem de seneste par år. Fra at være et område som tiltrak et mere broget klientel, har det i dag fået en status af at være et smart sted at bo.

På billedet til højre kan du se alle andelsboliger på Vesterbro. Her har du mulighed for enten at skrive dig op på en interesse- eller venteliste, alt efter hvilken andelsbolig du er interesseret i.

Billige andelsboliger

Vesterbro er en ældre bydel i København og derfor kan man være heldig at finde en af de helt billige andelsboliger, da andelsboligforeningerne er gamle stabile foreninger hvor der er blevet betalt af på gælden i gennem mange år. Der er derfor ikke usandsynligt at finde andelsboliger helt ned til 500-600.000 DKK. for 50-55 kvadratmeter.

De sidste par år, har udviklingen i området dog også haft betydning for nogle af foreninger, der ikke længere har den billige værdiansættelse. I de fleste tilfælde vil de dog stadig være mere attraktive end nyere etableret andelsboligforeninger, da de deres boligafgift ofte er lavere.

I slutningen af 2016 besluttede FB Gruppen at opføre omkring 2.000 nye boliger på det gamle grønttorv i Valby og heriblandt skulle der være en række nybyggede andelsboliger. Disse andelsboliger i “Det Nye Grønttorv” vil være de første andelsboliger bygget fra grunden i København i et helt årti. I skrivende stund er alle andelsboliger allerede solgt.

En pulserende bydel med masser af muligheder 

På Vesterbro kan du nyde livet. Sønder Boulevard er et oplagt sted at bruge en solbeskinnet dag. Her strækker der sig en en lang smal græsplæne, hvor man kan slappe af, eller finde vej til en ad de mange lækre cafeer eller restauranter i området. 

Kødbyen er et andet populært sted på Vesterbro – råt men også hipt og lækkert. Her finder du både restauranter der byder på gastronomiske oplevelser, barer med lækre drinks og klubber hvor du kan danse til solen står op. Om sommeren summer købbyen af god stemning og masser af mennesker. 

 

Butik Vesterbro

Naboskab og lokalmiljø

På Vesterbro har beboerne god mulighed for at møde hinanden og bruge bydelen. For eksempel er Folkehuset Absalon blevet et utrolig populært sted. Her kan lokale og alle andre mødes til fællesspisning, bankoaftener, yoga, loppemarkeder og meget andet. I weekenden åbnes dørene for glade dansende gæster. 

Om sommeren er Vesterbro fyldt med hyggelige loppemarkeder. Blandt andet det store udendørs marked Onkel Dannys loppemarked, eller Ritas Blå Lopper, der flytter lokation fra gang til gang.  På de mange markeder er der rig mulighed for at få en god snak med din nabo, eller gøre dig et godt køb!

Tips til køb af andelsbolig i bydelen

Hvis du ønsker at købe en andelsbolig på Vesterbro, er vores anbefaling at gøre brug af dit netværk. Giv din omgangskreds information om, at det er netop dette område du søger i, da de måske en dag hører om en person som sælger deres andelsbolig.

I langt de fleste tilfælde vil andelsboliger på Vesterbro blive solgt i gennem ventelister eller ved at sælgeren kender en som er interesseret køber. Dette gælder især for de billige andelsboliger, som bliver revet væk ligeså snart de er sat til salg. På grund af den store interesse, vil vi også opfordre til at blive skrevet op på ventelister et par år før du reelt er interesseret i at flytte.
Waitly kan selvfølgelig også hjælpe med denne del, med vores liste over andelsboligforeninger på Vesterbro, som du kan tilgå her

Åbent hus

Skriv dig gratis op

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister. 
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: