Andelsboliger i Valby

Med korte afstande til både indre by og rolige villaveje er Valby blevet et populært sted at bo både blandt unge og børnefamilier.

Der er noget for ethvert behov, hvis man søger bolig i Valby, derfor vokser bydelen også i popularitet.

Læs med og bliv klogere Valbys mange nybyggerier og få gode tips til at finde en andelsbolig i Valby,

København

Hyggelig forstadsstemning tæt på byen

Området omkring Toftegårds Allé/Søndre Fasanvej og op mod Langgade byder på klassisk landsbystemning, her finder man små specialbutikker, i stedet for de store butikskæder, man finder inde i byen. 

Valby er også kendt for hyggelige villaveje med flotte huse og familievenlig stemning. Selvom disse kvarterer ikke ligger langt fra storbyliv, er der alligevel fred og ro. Mange boliger i Valby har et stort udendørsareal, derfor vælger mange familier Valby, hvis de ønsker lidt mere plads, men stadig gerne vil være tæt på indre by.

Den rolige og charmerende forstadsstemnings gør Valby unik, men samtidig har Valby også det meste af, hvad et bymenneske ønsker med bl.a. kebabsteder, døgnåbne kiosker, sushirestauranter og meget mere. 

Gode madoplevelser i Valby

Du behøver ikke forlade Valby, hvis du gerne vil ud at spise eller på bar. Der er et blomstrende caféliv i Valby med masser af god kaffe, hjemmebagt bagværk og hyggelig lokalstemning. 

På Valbylanggade finder du lækre restauranter med plads til både børn og voksne. Og står den på bytur, er der både steder med gode drinks og specialøl samt pubber med afslappet stemning.

Billede er dekorativt

Grønne områder

I Valby ligger Københavns næststørste park, Valbyparken. Her finder du glade løbere, børn der leger på parkens store naturlegeplads (faktisk Københavns Kommunes største), og om sommeren byder parken på flere arrangementer som for eksempel sommerkoncerter. 

I Valbyparken finder du også 17 imponerende cirkelformede temahaver, blandt andet en stor rosenhave med mere end 12.000 rosenplanter. Blandt temahaverne ligger også H.C. Andersens Orientalske Have, der indbyder til eventyr og opdagelse. 

 

Nybyggeri og andelsboliger til rimelige priser

Mange steder i Valby skyder nye bygninger i vejret, og mange af nybyggerierne er andelsboliger. Der bliver fokuseret på anvendelige boliger til rimelige priser. Derfor er Valby også blevet populært blandt unge par og studerende. Man kan nemlig få en del mere for pengene, hvis man rykker bare et par kilometer væk fra indre København. 

De nybyggede kvarterer finder man omkring Gammel Køge Landevej – her er masser af hyggelige murstensbyggerier med gårdmiljøer, boldbaner og legepladser.

Grønttorvet er et af de mere progressive nybyggerier med ny moderne arkitektur og det grønne liv i fokus. Det oprindelige engros-Grønttorv der lå her tidligere er nu flyttet til Høje Taastrup, og det åbnede op for en stor omlægning af området.

Grønne omgivelser og fokus på fællesskab og detaljer i arkitekturen understreger områdets historie. For eksempel anlægges Grønttorvsparken lige nu – en stor park med en “plantage”, hvor man kan plukke frugt og bær. Grønttorvsparken vil være færdig omkring 2021.

Find din andelsbolig

Udsigten til at få en andelsbolig i Valby er forholdsvis god på grund af de mange nybyggerier. Valby vokser i popularitet, derfor er det en god idé at finde nogle ventelister, hvor du kan skrive dig op i god tid, så du bliver informeret når ledige andelsboliger bliver sat til salg før de rammer markedet.

På Waitly kan du skrive dig op på vores interesseliste, det betyder at du bliver kontaktet så snart nye ventelister offentliggøres i Valby. Hvis du skriver dig op, vil du være blandt de første der får besked om nye tilgængelige ventelister, som Waitly har indgået samarbejde med i Valby. 

Åbent hus

Skriv dig gratis op

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister. 
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: