Få fordele med
Waitly+

Gør din boligsøgning endnu nemmere med Waitly+👏
Tilmeld dig med det samme

 

Tilmeld dig Waitly+

Med Waitly+ får du særlige fordele som boligsøgende

Waitly+ for dig, som søger en andelsbolig

Andelsboliger er eftertragtede som aldrig før, og som boligsøgende kan man hurtigt blive slået ud af lange ventelister og ventetid. Derfor introducerer Waitly nu et Waitly+ medlemskab til dig, som aktivt søger en andelsbolig, og ønsker at sætte et ekstra skub i din boligsøgning. 

Med et Waitly+ medlemskab får du blandt andet: tilbudt andelsboliger direkte fra ejendomsmæglere, før de rammer markedet, adgang til helt nye ventelister, tips og tricks til køb af andelsbolig fra professionelle rådgivere og meget mere! 

Tilmeld dig Waitly+ og nyd de mange fordele. Der er ingen binding på et Waitly+ medlemsskab. 

Fordele ved et Waitly+ medlemskab👇

Waitly+ medlemskab

For kun 69 kr. om måneden

Standard Waitly-bruger

Standard-bruger er helt gratis

Der er ingen binding på et Waitly+ medlemskab. Du kan opsige det, når du har lyst.

Hvordan fungerer det?

Besked 24 timer før alle andre, når nye ventelister og foreninger offentliggøres
Unik mulighed for at få besked om nye vente- og interesselister til andelsboliger før 20.000 andre brugere på Waitly’s platform. Som Waitly+ medlem giver vi dig nemlig besked 24 timer før alle andre. På den måde har du mulighed for at skrive dig op som en af de første, hvilket kan give dig en bedre plads på listen.

Nyhedsbrev med andelsboliger direkte fra blandt andet ejendomsmæglere
Vi samler andelsboliger til salg i et nyhedsbrev særligt til Waitly+ brugere. Her vil der blandt andet være andelsboliger direkte fra ejendomsmæglere i København.

Vi gør alt forarbejdet for dig og finder salgsopslag til dig, så du ikke skal bruge din sparsomme tid på at lede efter friske salgsannoncer. Det inkluderer også andelsboliger solgt direkte fra private mennesker udenfor ejendomsmæglere.

Besked, når der opstår pladser på tidligere fyldte lister

Hos Waitly er der mange attraktive andelsboligforeninger. Nogle af dem har et begrænset antal tilmeldinger på deres vente- og interesselister. Men som Waitly+ bruger får du automatisk besked præcis kl. 07, når der igen er plads på en liste til en af de eftertragtede foreninger. På den måde kan du altid være klar til at skrive dig op, hvis der er en andelsboligforening du er særligt interesseret i

Derfor skal du tilmelde dig Waitly+

Ventelister er en god måde at komme ind på andelsboligmarkedet på, men andelsboliger er meget attraktive og har ofte flere års ventetid. Derfor er Waitly+ løsningen, hvis du er aktivt boligsøgende. Da Waitly ønsker at hjælpe boligsøgende, har vi teamet op med ejendomsmæglere og eksperter på andelsboligområdet. Sammen vil vi skabe et bedre fundament for din andelsboligsøgning. 

Waitly+ er for dig, som aktivt leder efter en andelsbolig i København. Vi fokuserer på København, da det er den by i Danmark, hvor der er flest andelsboliger, men samtidig også flest om buddet. Det kan derfor hurtigt virke som en umulig opgave for dig som boligsøgende at komme ind på markedet. Men med Waitly+ gør vi opgaven nemmere og processen hurtigere!

Mød din Waitly+ ekspert

David Bresemann Jakobsen er andelsboligchef hos Danske Bank. David har arbejdet i Danske Bank i over 12 år og er i den grad ekspert på andelsboligområdet. Han er i dag faglig chef for de 55 rådgivere, som hver dag hjælper danskere med at træffe de rigtige valg, når det gælder køb og salg af andelsbolig. Som Waitly+ bruger får du leveret eksklusivt udarbejdede guides og gode råd direkte fra en af Danmarks førende eksperter på andelsboligområdet.

NÅR MAN SKAL KØBE EN ANDELSBOLIG, ER DET ENORMT VIGTIGT AT FÅ DEN RIGTIGE RÅDGIVNING. JEG BRÆNDER FOR ANDELSBOLIGMARKEDET OG FOR AT GØRE EN FORSKEL FOR DET HER SEGMENT.

David Danske Bank
David Bresemann Jakobsen, Andelsboligchef i Danske Bank