Få mere tid til foreningslivet

Waitly gør livet i haveforeningerne nemmere ved at fjerne behovet for at holde ventelister selv. Med Waitlys smarte system klares alle opskrivninger nemt og enkelt og ventelistegebyret opkræves automatisk.

Vores partnere

Se, hvem der allerede nu bruger Waitlys system

Spar tid på administrative opgaver - overgå til et digitalt system

Mange kolonihaver har allerede efterspurgt Waitly for at lette deres administrative arbejde. Som kolonihave kan administrative opgaver og mailkorrespondancer hurtigt tage tiden fra det vigtige for jer. En digital platform minimerer administrative opgaver, eliminerer fejl og sikrer korrekt persondata håndtering.

Med Waitlys system kan I som kolonihave være sikre på at salg følger faste principper. Hos Waitly er en af vores værdier at udvikle vores produkt i tæt samarbejde med brugerne. Sidder du i bestyrelsen i en kolonihave, og overvejer Waitly, men har nogle særlige behov, så hører vi meget gerne fra jer. Vi arbejder på digitale løsninger for alle!

Det siger vores samarbejdspartnere

Vi har over 100 personer stående på den eksterne venteliste, hvilket betyder at hver januar er det en større opgave at opkræve gebyr, redigere placeringer på ventelisten samt sende rykker. Waitly har nu overtaget dette stykke arbejde, som har givet mere frihed i bestyrelsen til at koncentrer os om andre vigtige opgaver i foreningen

Det tilbyder Waitly

Mindre tid på administration

Opskrivning, betalingsopkrævning, ajourføring, mm. Alt dette kan ske fuldt automatiseret, så du har mere tid til overs.

Persondataforordning (GDPR)

Dine lister indeholder personlige data. Vi passer godt på dem og sikrer at du overholder persondataforordningen.

Automatisering

Automatiseret annonceringsflow til at finde den rigtige person på listerne, som der skal sælges/lejes til.

Skal vi arbejde sammen?

Er du interesseret i et samarbejde, eller har du spørgsmål til en eventuel overgang til Waitly. 

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe!

Christian

En personlig dialog fra starten

Christian er salgsansvarlig for andelsboliger og kolonihaver. Han står for onboarding af nye kunder, og er altid klar på en uforpligtende samtale, hvis du er interesseret i at vide mere om Waitly.  

Hos Waitly er det vigtigt for os at have en god kommunikation med både nye og eksisterende kunder. Vi er åbne overfor nye forslag til vores platform, og udvikler løbende nye features baseret på feedback fra vores brugere. 

Kontakt Christian på:
christian.roenn@waitly.dk