Mød Waitly

Waitly er Danmarks eneste hub, hvor du kan finde alle andelsboligforeninger samlet et sted
med muligheden for at skrive dig op på ventelisten.

Hus

Andelsforeninger samlet et sted

Waitly giver dig et overblik over andelsforeninger i hele Danmark. Dette gør det nemt for boligsøgende at skelne mellem de enkelte foreningers lokationer og boliger, samt hvem der tilbyder ventelister.

Åbent hus

Få overblik over dine ventelister

Hvilken placering har du på din venteliste? Hvor længe går der mon før du får tilbudt en lejlighed? Waitly gør arbejdet for dig! Vi samler alle dine andelsbolig-opskrivninger og giver dig et samlet overblik i din bruger profil.

Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et transparent univers. Vi samler ventelister på en digital og brugervenlig platform – skal vi gøre din hverdag lettere?

Waitlys historie

Waitly er skabt med udgangspunkt i at lave en nemmere løsning på begge sider af andelsboligmarkedet. 

Vi har selv oplevet, hvordan det som boligsøgende var svært at navigere mellem ventelisterne og aldrig vide hvilken placering man måtte have, eller hvornår man fik tilbudt en andelsbolig. Da Tim Myhrvold, Ceo i Waitly, selv blev formand i en andelsboligforening, oplevede han på egen hånd, hvorfor det administrativt er så svært at have ventelister, og hvor meget tid, man som frivillig i en bestyrelse bruger på den opgave.

Aarhus

Tog sagen i egen hånd

På baggrund af vores egne oplevelser har vi nu udviklet Waitly. En transparent platform der er til for at hjælpe andelsboligforeninger med at administrere ventelisterne og derved spare foreningen for en masse tid. Platformen skal samtidig hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over andelsboligmarkedet og hvilken placering du vil få ved at skrive dig op på en venteliste.

Waitly er et uafhængigt firma som tilbyder venteliste administration med funktioner der gavner bestyrelsen, administrationshuse og de opskrevne på ventelisterne. Med dette koncept, mener vi at kunne gavne både andelsboligforeninger og dem der ønsker at eje en andelsbolig. Du kan læse mere om vores ventelistesystem her.

Hvem er vi?

Vi er 100% dansk ejet og drevet af de to founders, Tim og Morten, som er nuværende og tidligere andelshavere og bestyrelsesmedlemmer. Dertil er vi et lille team bestående af udviklere og kommunikationsansatte, der sammen arbejder på at tilbyde de bedste løsninger på begge sider af andelsboligmarkedet. Vi er i tæt dialog med markedet og udvikler funktioner med inputs fra foreninger og administrationshuse.

Teamet bag Waitly

Tim-StolPortræt

Tim Lykke Myhrvold

CEO - Ansvarlig for forretningen

Morten-Stol-Portræt

Morten Pyndt Dalgaard

CTO - Ansvarlig for det tekniske

Christian potrætfoto

Christian Andersen Rønn

Account Manager

Simon

Simon Drabsch Rasmussen

Full-stack udvikler

Rasmus-portrætfoto

Rasmus Justesen

Full-stack udvikler

Udvikler

Nickolaj Madsen

Full-stack udvikler

Caroline-Stol-Portræt

Caroline Sommer

Kommunikation og markedsføring

Alex

Alex Maftei

UX/UI Designer

Grøn omstilling
keyboard_arrow_up