Mød Waitly

Waitly er Danmarks eneste hub, hvor du kan finde alle andelsboligforeninger samlet et sted
med muligheden for at skrive dig op på ventelisten. Du kan også finde ventelister til lejeboliger og Godser rundt om i Danmark. 

Hus

Boliger samlet et sted

Waitly giver dig et overblik over andelsforeninger og lejeboliger i hele Danmark. Hvad enten du leder efter en andelsbolig, studiebolig eller en lejebolig. Waitly har et bredt udvalg af boliger både i København samt resten af landet.

Åbent hus

Få overblik over dine ventelister

Hvilken placering har du på din venteliste? Hvor længe går der mon før du får tilbudt en lejlighed? Waitly gør arbejdet for dig! Vi samler alle dine opskrivninger og giver dig et samlet overblik i din bruger profil.

Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et transparent univers. Vi samler ventelister på en digital og brugervenlig platform – skal vi gøre din hverdag lettere?

Waitlys historie

Waitly er foundet i 2018. Det hele startede med et ønske om at lave en nemmere løsning på begge sider af andelsboligmarkedet når det kom til ventelister, salg og genudlejningsprocesser. Tim Myhrvold, CEO og co-founder tog derfor fat i Morten Plyndt, CTO og co-founder i Waitly. Sammen udviklede de Waitly, en transparent som kan administrere ventelister, salg og genudlejningsprocesser.

De to havde store visioner for Waitly, som i første omgang blev lanceret med fokus på andelsboligmarkedet. Platformen blev hurtig populær, både blandt foreninger og adminsitrationshuse og boligsøgende. For boligmarkedet kan være svært at gennemskue, og boligsøgende har længe manglet en transparent og nem platform til at finde deres næste bolig.
Derfor udvidede Waitly deres platform og den bruges nu også af udlejere. Men platformen har mange muligheder, og kan i dag facilitere alle typer af ventelister.

En platform med mange muligheder

Waitly er en transparent platform, der er til for at hjælpe med at administrere ventelister og dermed automatisere administrative processer, og sikre overholdelse af GDPR. Derudover kan platformen også hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over boligmarkedet.
På Waitly kan man nemt finde lister til boliger som passer til ens kriterier, hvad enten man ønsker at købe eller leje. Derudover kan nemt få overblik over, hvornår man vil blive tilbudt en bolig, og altid kan følge sin placering på ventelisten, samt se hvor mange andre som står skrevet op.

Det kan Waitly gøre for dig

Digitaliser dit arbejde og spar tid

Udlejere, foreninger og administrationshuse kan både spare tid og penge samt minimere tomgang ved at digitalisere administrative processer som ventelister. Vil du gøre din hverdag lidt nemmere? Så kontakt os her for at komme igang med Waitly.

Ventelister og interesselister

Ventelister samles på platformen i et nemt og overskueligt overblik. Det skaber transparens og synlighed at have lister liggende offentligt samt gør det nemmere for boligsøgende at skrive sig op til andelsboligforeninger eller lejeboliger.

Salg og genudlejning

Salg og genudlejnigs-processer kører over platform i et nemt, digital og brugervenligt univers. Du kan nemt oprette annoncer til ledige boliger gennem Waitly-app. Her har du også mulighed for at få overblik over interreserde køber. 

Hvem er vi?

Vi er 100% dansk ejet og drevet af de to founders, Tim og Morten, Dertil er vi et lille team bestående af udviklere, sælgere og kommunikationsansatte, der sammen arbejder på at tilbyde de bedste løsninger på begge sider af boligmarkedet. Vi er i tæt dialog med markedet og udvikler funktioner med inputs fra foreninger, udlejere og administrationshuse.

Teamet bag Waitly

Morten

Morten Pyndt Dalgaard​

CTO - Ansvarlig for det tekniske​

Tim

Tim Lykke Myhrvold

CEO - Ansvarlig for forretningen

Christian

Christian Andersen Rønn

Head of Sales - Associations & Allotments

Rasmus Justesen

Full-stack udvikler

Nickolaj Madsen

Full-stack udvikler

Caroline Sommer

Kommunikations manager

Daniel Svensson

Commercial Lead

Isabella Nyhuus

Isabella Nyhuus

Customer Succes

Alex Maftei

UX/UI Designer

Vores værdier

Hos Waitly arbejder vi ud fra et værdisæt – et værdisæt som følger os når vi tager både store og små beslutninger, når vi kommunikerer med vores kunder, og hinanden. Teamet bag Waitly har i fællesskab formet de værdier som vi hver dag stræber efter at leve op til. Værdierne repræsenterer os, hvad vi er og hvad vi vil blive ved med at være.

Produkt

Transparent

Waitly er udviklet for at skabe en transparent og digital platform hvor du altid har den nødvendige info om en bolig tilgængelig.

Nemt

Waitly skal være nemt at bruge for alle. Derfor bruger vi tid på at udvikle vores produkt, så det er tilgængeligt og brugervenligt.

Udviklet i samarbejde

Vi tager feedback alvorligt, og udvikler og forbedrer vores produkt baseret på vores kunders oplevelser og reaktioner.

Kundeoplevelse

Personligt

Boligsøgende kan med Waitly følge med i placering, ventetid, registrere boligønsker mm. så du får færre henvendelser og større transparens.

People first

Waitly handler om at hjælpe folk i deres hverdag, det handler om mennesker. Derfor vil vi gerne skabe en personlig oplevelse, hvor brugere føler sig set og hørt.

En seriøs virksomhed

Waitly skal være til at stole på. Vi tager vores opgave seriøst. Derfor kan brugere trygt overlevere lister med vigtig information til Waitly.

Team

Fleksibilitet

Waitly teamet arbejder i et fleksibelt miljø. Teamet har frihed til at styre egne arbejdstider og lokationer. Det kræver tillid hele vejen rundt, og det fungerer fordi vi stoler på hinanden.

Engagement

Vi er en lille arbejdsplads med høje ambitioner. Teamet bag Waitly er engagerede og vi brænder for det vi laver. Det er essentielt at teamet er engagerede i Waitly som helhed.

Humor

Vi arbejder hårdt for at nå vores mål, og derfor er det vigtigt for os at vi har det sjovt mens vi gør det. Teamdage, memes og jokes er en del af hverdagen i Waitly.

Følg med i Waitlys hverdag!

På vores Linkedin kan du følge med i hverdagen i Waitly. Her deler vi små og store øjeblikke fra vores startup-rejse. Du kan følge få indblik i, hvordan det er at arbejde i Waitly, læse om nye samarbejder, nye features og meget mere.