Mød Waitly

Waitly er Danmarks eneste hub, hvor du kan finde alle andelsboligforeninger samlet et sted
med muligheden for at skrive dig op på ventelisten. Du kan også finde ventelister til lejeboliger og Godser rundt om i Danmark. 

Hus

Boliger samlet et sted

Waitly giver dig et overblik over andelsforeninger og lejeboliger i hele Danmark. Hvad enten du leder efter en andelsbolig, studiebolig eller en lejebolig. Waitly har et bredt udvalg af boliger både i København samt resten af landet.

Åbent hus

Få overblik over dine ventelister

Hvilken placering har du på din venteliste? Hvor længe går der mon før du får tilbudt en lejlighed? Waitly gør arbejdet for dig! Vi samler alle dine opskrivninger og giver dig et samlet overblik i din bruger profil.

Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et transparent univers. Vi samler ventelister på en digital og brugervenlig platform – skal vi gøre din hverdag lettere?

Waitlys historie

Waitly er skabt med udgangspunkt i at lave en nemmere løsning på begge sider af andelsboligmarkedet. 

Vi har selv oplevet, hvordan det som boligsøgende var svært at navigere mellem ventelisterne og aldrig vide hvilken placering man måtte have, eller hvornår man fik tilbudt en andelsbolig. Da Tim Myhrvold, Ceo i Waitly, selv blev formand i en andelsboligforening, oplevede han på egen hånd, hvorfor det administrativt er så svært at have ventelister, og hvor meget tid, man som frivillig i en bestyrelse bruger på den opgave.

Aarhus

Tog sagen i egen hånd

På baggrund af vores egne oplevelser har vi nu udviklet Waitly. En transparent platform der er til for at hjælpe andelsboligforeninger med at administrere ventelisterne og derved spare foreningen for en masse tid. Platformen skal samtidig hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over andelsboligmarkedet og hvilken placering du vil få ved at skrive dig op på en venteliste.

Waitly er et uafhængigt firma som tilbyder venteliste administration med funktioner der gavner bestyrelsen, administrationshuse og de opskrevne på ventelisterne. Med dette koncept, mener vi at kunne gavne både andelsboligforeninger og dem der ønsker at eje en andelsbolig. Du kan læse mere om vores ventelistesystem her.

Hvem er vi?

Vi er 100% dansk ejet og drevet af de to founders, Tim og Morten, Dertil er vi et lille team bestående af udviklere, sælgere og kommunikationsansatte, der sammen arbejder på at tilbyde de bedste løsninger på begge sider af boligmarkedet. Vi er i tæt dialog med markedet og udvikler funktioner med inputs fra foreninger, udlejere og administrationshuse.

Teamet bag Waitly

Morten Pyndt Dalgaard

CTO - Ansvarlig for det tekniske

Tim

Tim Lykke Myhrvold

CEO - Ansvarlig for forretningen

Christian

Christian Andersen Rønn

Account Manager

Rasmus Justesen

Full-stack udvikler

Nickolaj Madsen

Full-stack udvikler

Caroline Sommer

Kommunikation og markedsføring

Mette Kjær Friis

Customer Business Developer

Alex Maftei

UX/UI Designer

Andreas Tofte Bøndergaard

Junior Business Developer

Grøn omstilling