Mød Waitly

Waitly er Danmarks eneste hub, hvor du kan finde alle andelsboligforeninger samlet et sted
med muligheden for at skrive dig op på ventelisten.

Alle andelsboligforeninger samlet et sted

Waitly giver dig et overblik over andelsforeninger i hele Danmark. Dette gør det nemt for boligsøgende at skelne mellem de enkelte foreningers lokationer og boliger, samt hvem der tilbyder ventelister.

Få overblik over dine ventelister

Hvilken placering har du på din venteliste? Hvor længe går der mon før du får tilbudt en lejlighed? Waitly gør arbejdet for dig! Vi samler alle dine andelsbolig-opskrivninger og giver dig et samlet overblik i din bruger profil.

Tog sagen i egen hånd

Waitly er stiftet af iværksættere der på egen hånd har oplevet begge sider af det udfordrende andelsbolig marked. Først som boligsøgende og de udfordringer der førte med ved at finde en attraktiv andelsboligforening. Samt besværligheden ved at skrive sig op på ventelisten og aldrig vide hvilken placering man måtte have eller hvornår man får tilbudt en andelsbolig. Sidenhen, som bestyrelse i andelsboligforeninger, og fået bekræftigelse i, hvorfor det administrativt er så svært at have ventelister og hvor meget tid det kræver som frivillig.

Waitly er skabt med udgangspunkt i give en nemmere løsning på begge sider af andelsboligmarkedet. Vi har udviklet en transparent platform der er til for at hjælpe andelsboligforeninger med at administrere ventelisterne og derved spare foreningen for en masse tid. Platformen skal samtidig hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over andelsbolig markedet og hvilken placering du vil få ved at skrive dig op på en venteliste.

Med dette kocept, mener vi at kunne gavne både andelsboligforeninger og dem der ønsker at eje en andelsbolig.

Teamet bag Waitly

Kontakt Tim Myhrvold Waitly.dk

Tim Lykke Myhrvold

CEO - Ansvarlig for forretningen

Morten Pyndt Dalgaard

CTO - Ansvarlig for det tekniske

keyboard_arrow_up