Lejebolig på Nørrebro

Leder du efter en lejebolig på Nørrebro, så læs med her. Københavns mangfoldige og kreative kvarter har masser at byde på. Men lejeboligerne på Nørrebro er også en eftertragtet vare, og der er mange om buddet. Det kan gøre boligjagten udfordrende, og derfor er det en god idé at skrive sig op på en interesseliste eller venteliste til lejeboliger i området.
Nørrebro

Leder du efter en lejebolig på Nørrebro, så læs med her. Københavns mangfoldige og kreative kvarter har masser at byde på. Men lejeboligerne på Nørrebro er også en eftertragtet vare, og der er mange om buddet. Det kan gøre boligjagten udfordrende, og derfor er det en god idé at skrive sig op på en interesseliste eller venteliste til lejeboliger i området.

Waitlys udvalg af lejeboliger på Nørrebro

På Waitly kan du skrive dig op til lejeboliger i hele Danmark. På Nørrebro kan du eksempelvis skrive dig op til lækre ungdomsboliger midt på Heimdalsgade. Er du ikke studerende kan du skrive dig om til Dansk Financias ejendomme. De har flere lejeboligmål på Nørrebro.

Lejebolig konceptet hos Waitly 

Hos Waitly kan du nemt og hurtigt skrive dig på en venteliste til en lejebolig. På ventelister tildeles boliger efter, hvor længe du har stået på listen – altså efter anciennitet. På interesselister vælger udlejer det bedste match til de udbudte boliger. Når du skriver dig på en interesseliste skal du derfor skrive en ansøgning. Her kan du skrive lidt om dig selv, dine boligønsker, huslejebudget samt hvorfor du er interesseret i en lejebolig i den ejendom, du skriver dig op til. Du kan læse mere om forskellen på interresselister og ventelister her

Hvordan finder man en bolig på Nørrebro?

Hvis du har søgt efter lejeboliger på Nørrebro, er du nok allerede blevet klar over, at der er mange om buddet, særligt hvis du leder efter en billig lejebolig. Men Nørrebro er også den bydel hvor der bor flest mennesker, og derudover er det også den mest befolkningstætte. Og det er en del af forklaringen på, at det kan være svært at finde en bolig på Nørrebro. Men det er selvfølgelig ikke umuligt! Særligt for studerende er der mange gode muligheder, da der er en del studie- og ungdomsboliger på Nørrebro. Vi anbefaler, at man skriver sig på ventelister eller interesselister til diverse ejendomme, og så er det ellers bare at væbne sig med tålmodighed. 

Fakta om Nørrebro

Nørrebro er kendt for sin mangfoldighed, og det er blandt andet også noget af det, som gør området unikt og attraktivt. 15,3 procent af befolkningen på Nørrebro kommer fra andre lande end Danmark. Derudover har Nørrebro den laveste gennemsnitsalder i København, den gennemsnitlige alder for en beboer på Nørrebro er på 33,8 år. 

Der er mange forskellige typer af boliger på Nørrebro. Både andelsboliger, en stor del almennyttigt boligbyggeri og privat udlejning – og til gengæld er der meget få ejerboliger. Og det er jo gode nyheder, hvis du søger en lejebolig på Nørrebro. Du kan læse flere spændende facts om Nørrebro her

Derfor skal du leje lejlighed på Nørrebro 

Nørrebro er et kreativt, multikulturelt kvarter, her ligger falafelbarer og designbutikker, side om side på Nørrebrogade, mens de mange hyggelige sidegader byder på barer, cafeer og lækre restauranter. Der er masser at lave på Nørrebro. Du kan for eksempel gå en tur gennem Jægersborggade, hvor du finder lækre spisesteder, hyggelige cafeer og spændende designbutikker. Trænger du til en pause fra storbyens puls, er der også masser af skønne grønne områder på Nørrebro. Du kan slappe af i Assistens Kirkegården, hvor de smukke alléer og mange træer skaber rum for fordybelse og ro. Nørrebroparken byder på urban stemning med gode stier til løb, plads til grill og øl på en sommeraften. Der er også mange gode legepladser til områdets børnefamilier. På Nørrebro bor der studerende, børnefamilier, folk som har boet i området hele deres liv, og folk fra mange forskellige kulturer – på Nørrebro er der plads til alle!

Hvad koster en lejebolig på Nørrebro?

Nørrebro er kendt for at være en billigt område, og der er også stadig masser af steder, hvor man kan få en falafel til 45 kr, barer hvor du kan få en billig øl og bazerer med gode tilbud. Men når det kommer til husleje, så er Nørrebro ikke så billigt, som det var engang. Området vokser i popularitet, og det gør at priserne stiger. I perioden 2009-2019 gennemgik Nørrebro den største procentvise stigning i gennemsnitlig kvadratmeterpris af alle bydele i København. Prisen steg i perioden med hele 116 procent.

Men vælger man at bosætte sig på Nørrebro, får man også glæden af at bo i verdens fedeste bydel ifølge magasinet Time Out. I 2021 fik Nørrebro nemlig pladsen som verdens fedeste bydel. Time Out beskriver Nørrebro som “(…) en mangfoldig bydel, hvor historie møder ultramoderne arkitektur”. Derudover fremhæver magasinet restaurant- og barscenen, hvor Nørrebro de seneste par år har blomstret med alt fra nye bagerier og koncept restaurenter til naturvinbarer og mikrobryggerier. Fælles for mange af de spirende nye koncepter er fokus på lokale, sæsonbestemte og økologiske varer.

Se Lejebolig på Nørrebro

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle lejeboliger og skrive dig på interesseliste

Det siger andre om Waitly

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op