Forstad med historie 

Vanløse er en gammel landsby, hvor gårdene lå langs med Damhussøen.  Idag vokser bydelen i popularitet, og den nye metro forbinder Vanløse borgerne med resten af København på få minutter. I Vanløse får du et hyggeligt, autentisk lokalmiljø, samtidig med at flere nye cafeer og butikker dukker op, og tilfører bydelen ny energi, og masser af muligheder. 

Damhussøen, bro

Naboskab og lokalmiljø

I Vanløse kender man sin nabo, og på mange af villavejene, eller på en tur rundt om Damhussøen hilser man også på hinanden. Og når der afholdes lokale arrangementer støtter beboerne op, om det er privatkoncert i naboens have, eller byfesten “Vanløse på Den anden Ende”. I weekenden kan du tage forbi Vanløse Torv hvor der hver lørdag er et stort loppemarked. Her er der rig mulighed for at få en god snak med din nabo, eller gøre dig et godt køb!

 En kop kaffe og en god historie

Vil du have en kop kaffe har Vanløse også meget at byde på. Du kan få en nostalgisk kop kaffe på en af de helt gamle “Kaffebarer” i Vanløse. Den Gamle Kaffebar på Ålekistevej 143 har siden 1946 forsynet Vanløseborgere og håndværkere på farten med billig filterkaffe fra Gevalia, smørrebrød og franskbrødsmadder med smør og eller ost.
Idag er flere nye og lækre cafeer også dukket op i kvarteret. For eksempel det nyeste skud på stammen, Locals kaffebar. En hyggelig café hvor man kan starte dagen med en god kop flat white og en hjemmebagt bolle med ost. Locals har også et hyggeligt baglokale hvor der er plads til at sidde og arbejde.

Ud og spise

Skal du ud og spise behøver du heller ikke forlade Vanløse. Du kan både finde klassikere som den lækre salatbar WEDO og Letz Sushi, men du kan også prøve noget nyt. For eksempel den brasilianske restaurant O Tempo. Her er du sikret en autentisk brasiliansk madoplevelse, samt god og personlig betjening. Og er man heldig kan man også opleve live samba musik, eller andre festligheder. Derudover har Vanløse også en del pizzarier, og de er slet ikke dårlige – Antico Forno Alegna bager pizza i stenovn, og bruger altid lækre friske råvarer.  

Tæt på vand og natur

Damhussøen er en anlagt, stor sø hvor man kan gå en skøn aftentur. Her er også et godt gammeldags ishus, og en stor eng hvor man kan spotte fugle. Rundt om søen ligger mange flotte huse, så der er masser at se på en gåtur eller løbetur omkring Damnussøen.
Mange af villavejene i Vanløse er også fine og grønne med masser af træer og smukke blomstrende forhaver.
Forstadsidyl er der masser af, men i Vanløse finder ud også kultur og skæve historier.

Skjulhøj virker umidelbart som enhver anden villavej i et forstadskvarter, men hvis man lige kigger godt efter, så er der mange gode historier her. Ind i mellem husene gemmer der sig bag sig bag næsten dem alle sammen, en lille håndværks- eller industribygning. Kvarteret omkring alleen er et gammelt industrikvarter hvis historie går helt tilbage til 1900, og noget af historien ses stadig idag. Samtidig kan du også finde en koreansk restaurant, et familieejet cirkus et Hare Krishna Tempel, og en musisk friskole, Livets Skole og meget mere. 

 

Andelsboliger i Vanløse

I Vanløse bor der både børnefamilier, studerende og andre unge, lokale der har boet i I Vanløse hele livet, og tilflyttere der har fået øjnene op for den hyggelige forstad. Det afspejles også i sammensætningen af boliger. I Vanløse bor folk både andel, ejer og villaer. Og selvom mange tror det er et rent villakvarter, så er 80 procent af boligerne i Vanløse etageboliger, og mange af dem er andele. 
Vanløse er et godt sted at finde en andelsbolig til rimelige priser. Derfor er Vanløse også blevet populært blandt studerende og unge par. Man kan nemlig få en del mere for pengene, hvis man rykker bare et par kilometer væk fra indre København. Mange steder har du også chance for at finde en andelsbolig til gode penge, med tilhørende have eller gård. Generelt er chancen for mere plads og have bedre end i indre København.

Åbent hus

Opskrivning til andelsbolig i Vanløse

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettede ventelister. Derudover kan du skrive dig op til vente- eller interesselister til de enkelte foreninger, via vores ventelistesystem.  
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: