Andelsboliger på Nørrebro

Er du på udkig efter en andelsbolig i en bydel hvor kreativiteten blomstrer og hvor der er masser af liv og mangfoldighed – så er Nørrebro et godt sted at bosætte sig! Med kendte gader og områder som Elmegade, Nørrebrogade, Sankt Hans Torv og Assistens kirkegården er der rig mulighed for både at shoppe, spise ude, feste og nyde områdets mangfoldige kultur.

Andelsbolig på Nørrebro

Billige og attraktive andelsboliger på Nørrebro

Ligesom på Amager er der god mulighed for at finde billige andelsboliger på Nørrebro. Bydelen er en del af det gamle København, hvorfor mange af andelsboligforeninger også er gamle solide foreninger, som over mange år har betalt gæld tilbage og i dag er rigtig sunde foreninger. Bydelen er tidligere kendt for at være et snusket arbejderkvarter, men har de sidste mange år udviklet sig til at være et trendy sted for unge mennesker.

Derfor findes der ikke blot billige andele i form af købsprisen du betaler for andelen, men selve boligafgiften der skal betales hver måned, ses i mange tilfælde som under niveauet ift. andre andelsforeninger i København.

Nørrebro, et multietnisk centrum

På Nørrebro er der plads til alle, her bor studerende, børnefamilier og folk fra mange forskellige kulturer. Kvarteret er kendt for sin mangfoldighed, du finder både Michelin restauranten Kiin Kiin og andre gastronomiske oplevelser til feinschmeckeren, samt et utal af falafel og shawarma steder, der serverer lækkert mad til gode penge.

Nørrebro har udviklet sig utrolig meget de seneste par år og kæmper nu med Vesterbro om at være det mest hippe sted for unge mennesker. Derfor er flere lækre barer og cafeer også skudt op. Det gør området til et perfekt sted at bo for dem der elsker byliv og nye oplevelser.

 

 

Nørrebro

Grønne oaser - midt i byen!

Midt i den pulserende bydel er der også masser af grønne oaser. Nørrebroparken er en skøn park hvor du finder børnefamilier på legepladserne, unge studerende der får sig en øl i græsset, glade løbere, hundeluftere og god stemning. Unikt for Nørrebro er den farverige BaNana Park der byder på et kreativt og urbant miljø. Området er fyldt med spændende farverig graffiti og gadekunst samt en 14 meter høj udendørs klatrevæg! 

Og så er der selvfølgelig smukke Assistens Kirkegården. Her ligger store personligheder som bl.a. H.C. Andersen og Søren Kierkegaard begravet. Men udover at være en Kirkegård så er Assistens kirkegården også et område hvor både lokale og turister søger hen og slapper, nyder de smukke grønne omgivelser og roen.

 

Køb af andelsbolig

Udsigten til at få en andelsbolig på Nørrebro er meget afhængig af din økonomi. Hvis du har en god økonomi og mulighed for at købe i +2 mio. Kategorien findes der mange ledige andelsboliger på forskellige boligsider eller DBA. Hvis du derimod ønsker at finde en af de billigere andelsboliger under 1,5 mio. Så skal du tage arbejdshandskerne på, for der er kamp til stregen om at overtale sælger om, at du er den rette til at købe andelsboligen.
Du skal også huske at være opmærksom på, at det er den rette værdiansættelse.

Som det generelt er med billige andelsboligforeninger, vil vi opfordre til at du kontakter dit eget netværk og informerer om din interesse i en andelsbolig i netop dette område. Måske er du heldig at kusinens bedste veninde har en storesøster som sælger sin andelsbolig. Hvis du ikke forventer at være så heldig, vil det være en rigtig god ide at finde aktive ventelister, hvor du kan skrive dig op i god tid, så du bliver informeret når ledige andelsboliger bliver sat til salg før de rammer markedet.

Du kan på Waitly finde forskellige andelsboligforeninger på Nørrebro og udtrykke din interesse ved at skrive dig op på vores interesseliste.

Skriv dig gratis op

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister. 
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her:

Åbent hus