Smilets by

Aarhus er smilets by. Men det er også meget andet. Det er en by med storbyliv, hav og strand inden for rækkevidde. En havneby, en by i udvikling, en by med fokus på kunst og kultur. En studieby, en familieby, en by hvor der er plads til alle. 

I Aarhus kan du være heldig at finde en andelsbolig til billige penge, læs med her.

Aarhus

Den lille storby

Aarhus er en lille storby. Du kan nemt komme fra det ene sted til det andet til fods eller på cykel, og det gør Aarhus til en dejlig nem og overskuelig by at bo og bevæge sig i.
Aros er byens store museum for moderne kunst, og der er masser at opleve. Med snoede trapper, store panoramavinduer og selvfølgelig regnbuen på toppen af taget, er museet en sjov oplevelse for folk i alle aldre. Fra toppen af ARoS kan du få et fantastisk udsyn over skønne Aarhus i en cirkelformet 150 meter rundgang i alle regnbuens farver.
Du kan også tage et smut forbi Den Gamle By og lade nostalgien overtage – med fine bindingsværkshuse fra 1800-tallet og retro stemning og kollektiver fra 1970’erne.
De mange studerende giver byen ekstra liv. Aarhus er nemlig også en universitetsby, der tiltrækker internationale studerende. Så selvom Aarhus er en lille storby, skal man ikke bliver overrasket over at høre flere forskellige sprog, når man går en tur op af gågaden. 

En aften i Aarhus
Står den på en aften ude, er der altid gang i den i latinerkvarteret, der er fyldt med hyggelige barer og ægte lokal stemning. Tag for eksempel et smut forbi Lecoq, en ægte Aarhus klassiker. Her hører det sig til at få et shot Chaartreuse, en god snak i baren og et slag bordfodbold. Er du til spændende cocktails, så læg et besøg forbi Skt. Pauls apotek på Frederiksbjerg. Som navnet antyder er bygningen et smukt gammelt apotek lavet om til stilfuld cocktailbar. 

Aarhus har også flere årlige festivaler. For eksempel Northside med store internationale navne, Spot festival med fokus på upcomming bands og Jazz festival, hvor jazzmusikere og entusiaster mødes og nyder en uge med musik og god stemning. I Aarhus er der lidt til enhver smag!

Tæt på hav og natur

I Aarhus er du aldrig langt fra hverken hav eller skov, og der er masser af skønne oplevelser helt tæt på byen.

På Tangkrogen forenes skov, strand og lystbådhavn. Om sommeren summer her er liv med forskellige arrangementer som Sculptures by the Sea og Food Festival og meget andet. Fortsætter du fra Tangkrogen og ud mod Moesgaard, finder du Dyrehaven. Et roligt og hyggeligt skovområde, hvor du kan se rådyr og vildsvin. 

Aarhus har masser af strand, men Den permanente er en klar Aarhus midtby favorit. Her autentisk charmerende badeanstalt stemning, lækker strand, rent vand og altid godt humør.

Udsigt over vand

Andelsboliger i Smilets by

Selvom Aarhus er en populær by, er priserne noget anderledes end i København. Det er betydeligt billigere at finde en andelsbolig i Aarhus, også i midtbyen. Og mange steder har du chance for at få en lækker gårdhave og måske endda havudsigt. Dog er der mange om budet, og vi anbefaler, at du bruger dit netværk og skriver dig på ventelister i god tid.

Samtidig er Aarhus en by i udvikling, og særligt i det nye område Aarhus Ø skyder mange nye lækre boliger op. Boligerne her er af særlig arkitektonisk karakter og står i smukt samspil med havet. Dog er mange af boligerne i Aarhus Ø ejer-eller lejelejligheder, men området er klart et besøg værd.

Det hyggelige Øgadekvarter er et oplagt sted at kigge efter andelsbolig, hvis du søger hyggelig landsbystemning, små byhuse og et godt lokalmiljø – lige midt i byen. Frederiksbjerg er også et skønt nabolag med eksklusive butikker, et bredt udvalg af kvalitets spisesteder og den smukke Skansepark. I Skanseparken er der legepladser til børnene, og de smukke omgivelser og duftende blomsterbede gør parken til en skøn afslappende oase.
Aarhus er for dig, der gerne vil have storbyliv, men ikke behøver bo i hovedstaden. For dig der gerne vil være tæt på natur, hav og kultur på en og samme tid.

Åbent hus

Opskrivning til andelsbolig i Aarhus

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettede ventelister. Derudover kan du skrive dig op til vente- eller interesselister til de enkelte foreninger, via vores ventelistesystem.  
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: