Lejebolig – Nordvest

Nordvest i København har en unik, upoleret atmosfære. Det er nærmest lidt en skjult perle, og området har formået at bevare sin oprindelige charme, mens det samtidig har udviklet sig til et moderne kvarter med mange faciliteter. Med en lejebolig i Nordvest er du tæt på det hele!
Nordvest

Nordvest i København har en unik, upoleret atmosfære. Det er nærmest lidt en skjult perle, og området har formået at bevare sin oprindelige charme, mens det samtidig har udviklet sig til et moderne kvarter med mange faciliteter. Med en lejebolig i Nordvest er du tæt på det hele!

Et område i udvikling

Nordvest har været i hurtig udvikling de senere år. Når det kommer til boligudviklingen i Nordvest, har bydelen oplevet en stigning i antallet af lejeboliger, og området byder både på hyggelige lejligheder og store familiehuse. De fleste lejeboliger i Nordvest er gamle bygninger, der er blevet renoveret og moderniseret

Flere lækre cafeer, vinbarer og nytænkende restauranter pibler frem i området, og tilføjer liv til bydelen som tidligere primært har været et beboelsesområde uden mange faciliteter. På hjørnet af Frederikssundsvej og Sneppevej finder du Fovl, et sted som byder på lidt af det hele. Udover at være en café med god kaffe og lækkert bagvært, så er det også et mini kulturhus, og stedet byder blandt andet på dj-aftener, digtoplæsninger og fællesspisning. 

Folkene bag Fovl står også for Demokrati Garagen: et værested og demokrati hus. Flere lækre cafeer, vinbarer og nytænkende restauranter pibler frem i området, og tilføjer liv til bydelen som tidligere primært har været et beboelsesområde uden mange faciliteter. 

Nordvest har også oplevet en stor udvikling inden for kunst- og kulturområdet. Bydelen er nu hjemsted for mange af Københavns spændende kulturinstitutioner, både store og små. Kulturscenen er stadig præget af græsrodsbevægelser, undergrundsmiljøer og selv startede projekter, hvilket gør kulturlivet i Nordvest til noget helt særligt.  der præsenterer en bred vifte af kunstværker og udstillinger. Men der findes også mere etablerede gallerier som for eksempel NILS STÆRK på Glentevej. Her udstilles en række danske og internationale kunstnere, og galleriet har løbende nye udstillinger.

Lokalmiljø i Nordvest

Der er også et stærkt lokalmiljø i Nordvest, som bakkes op af de mange kulturtilbud. Biblioteket i Nordvest er et kulturelt knudepunkt, som samler både bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag. 

Samtidig med denne udvikling har Nordvest også formået at bevare sin oprindelige charme og den autentiske oplevelse af København. Bydelen ligger stadig tæt på byens centrum og smuk natur, hvilket gør det til et ideelt sted at bo for dem, der ønsker en rolig og fredelig atmosfære, samtidig med at de er tæt på alt, hvad byen har at tilbyde.

Når det kommer til boligudviklingen i Nordvest, har bydelen oplevet en stigning i antallet af lejeboliger, der tilbyder alt fra små hyggelige lejligheder til store familiehuse. De fleste lejeboliger i området er gamle bygninger, der er blevet renoveret og moderniseret.

Alt i alt har Nordvest i København oplevet en stor udvikling de senere år, der har gjort området til en livlig, kulturrig og attraktiv bydel i hovedstaden.

Tæt på by og natur

Nordvest ligger tæt på byens centrum, og du kommer til Nørrebro på få minutter. Men Området har stadig en rolig, nærmest forstadsagtig stemning. Der er flere grønne områder i nærheden, både urbane byparker og fredede naturområder. 

Mimersparken er et af de områder på Nørrebro, som har gennemgået en transformation gennem de seneste par år. Førhen lå det store område nærmest øde hen, men gennem et større projekt med Københavns Kommune er Mimersparken blevet fyldt med sjæl og liv. Området byder på nu på både skøn natur samt arealer til aktiviteter og leg. Her er frugtlunde, bålsteder, en stor legeplads og masser af faciliteter til sportsaktiviteter. Mimersparken er det perfekte samlingspunkt for familie og venner, hvad enten dagen byder på picnic og grill, fodbold eller blot en hyggelig gåtur.

Bispebjerg Kirkegård er mere end blot en kirkegård. Det er en smuk park kendt for sine alleer med kirsebærtræer og en skøn, rolig atmosfære. Derudover er der Utterslev Mose. Et stort naturområde med søer, moser, vådområder og et rigt fugleliv. Utterslev Mose Utterslev mose blev i 2000 fredet. Det var for at genskabe / forbedre områdets biologiske, landskabelige og rekreative værdier.

Leder du efter en lejebolig i Nordvest, så skriv dig op til en bolig gennem Waitly!

Se Lejebolig – Nordvest

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle lejeboliger og skrive dig på interesseliste

Det siger andre om Waitly

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op