Sælg din andelsbolig med Waitly og Andelshandel

Skal du sælge din andelsbolig, og ønsker du at spare penge? Så overvej selv at sælge din bolig gennem Andelshandel. Nemt, digitalt og med høj faglighed.

Selvsalg med Andelshandel
- sælg din andelsbolig nemt og hurtigt

Til dig, der kan og vil selv, har du en helt gratis mulighed fra Waitly; selvsalg med Andelshandel. Andelsboliger kan være meget eftertragtede, og derfor er selvsalg ofte det rigtige valg for en del. Med Andelshandel kan du tilmed få hjælp fra professionel ejendomsmægler, der kun beskæftiger sig med andelsboliger – og samtidig spare penge, da selvsalg stilles gratis til din rådighed.

Andelshandel tilbyder skabeloner til salgsannoncer, adgang til køberkartotek igennem Waitly+ og professionel assistance, hvis du har brug for det. De guider dig gennem salgsprocessen og sikrer, at du får en tryg og effektiv oplevelse.

Hvordan fungerer det?

1. Opret din annonce

Udfyld formularen på Andelshandels hjemmeside, og få oprettet en professionel annonce med salgsopstilling og dokumentarkiv.

2. Mød dine købere

Vælg mellem interesserede købere, som vi matcher med medlemmerne af Waitly+

3. Adgang til hjælp

Professionel hjælp fra ejendomsmægler er kun et opkald, sms eller mail væk.

Selvsalg - hvad skal du være opmærksom på?

Der er nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger selv at sælge din andelsbolig.

Rigtige oplysninger

Du er selv ansvarlig for, at alle oplysninger i annoncen er korrekte, og du kan risikere at stå til ansvar overfor køber.

Foreningens krav og salgsprocedure

Orientér dig grundigt om din forenings eventuelle krav til rapporter (el-, vvs- og vurderingsrapporter) samt salgsprocedure.

Ventelister og forkøbsret

Du bør undersøge om din forening har nogle vedtægtsbestemte regler omkring ventelister eller forkøbsret, som du skal følge, når du vil sælge din lejlighed.

Vil du overlade ansvaret?

Ønsker du at overlade ansvaret til en professionel, så tilbyder Andelshandel også et medsalg (19.900 kr.) og et totalsalg (39.500 kr.), hvor de står for hele processen. Læs mere om både medsalg og totalsalg her: Andelshandel

Waitly tager forbehold for eventuelle taste- og trykfejl i teksten og står ikke til ansvar overfor eventuelle prisjusteringer hos Andelshandel.

(Billede: Christian Weber (adm. direktør hos Andelshandel) og Tim Myhrvold (adm. direktør hos Waitly))

Andelshandel - din professionelle mægler til andelsboligsalg

Andelshandel er stiftet i 2013 og har håndteret ca. 1.000 handler med andelsboliger. De samarbejder med størstedelen af de professionelle ejendomsadministratorer, hvilket sikrer dig som andelshaver en smidig sagsgang. Vælg Andelshandel som din mægler og oplev en professionel og effektiv service.

Besøg andelshandel.dk for mere information og kom i gang med salget af din andelsbolig i dag. Du er også velkommen til at ringe til Andelshandel på 71 99 69 39 eller skrive til cw@andelshandel.dk