Lejebolig i Aarhus

Aarhus er en by med masser af muligheder. Her kan du både nyde storbyliv med puls og kultur, samt nyde de smukke, naturskønne omgivelser.
Aarhus, åeen

Aarhus er en by med masser af muligheder. Her kan du både nyde storbyliv med puls og kultur, samt nyde de smukke, naturskønne omgivelser. Hvis du leder efter en lejebolig i Aarhus, så læs med her!

Det kan du lave i Aarhus

En af de store fordele ved at bo i Aarhus er, at du vil være tæt på alt, hvad byen har at tilbyde. Det er nemt at komme rundt i byen på gåben eller på cykel, samtidig med at letbanen forbinder forstæderne med Aarhus centrum. Aarhus er kendt for sin blomstrende kulturscene. Der er masser af spændende tilbud, både hvad gælder mindre, lokale gallerier og events, men også større etablerede kunstinstitutioner. ARoS Aarhus er med sine 20.700 kvadratmeter og hele 10 etager et af Nordeuropas største kunstmuseer. Her finder alt fra guldaldermalerier til modernisme og international nutidskunst. Museets arkitektur i sig selv er også et besøg værd – der indbydes til nysgerrighed og opdagelse og man kan nemt bruge en hel dag her. 

Er du til lækker mad i hyggelige omgivelser, så tag et smut forbi Aarhus Streetfood. I en gammel busgarage kan du nu opleve smagfuld og autentisk street food fra mere end 30 forskellige gadekøkkener fra alle fire verdenshjørner. Stemningen er afslappet, og om sommeren kan du også nyde en drink i de hyggelige ude områder.

Studieliv i Aarhus

Aarhus er en af Danmarks førende universitetsbyer og er hjemsted for Aarhus Universitet, et af landets største universiteter. Studielivet i Aarhus er kendt for at være et internationalt livligt og socialt miljø- Studerende i Aarhus har adgang til en lang række faglige og sociale muligheder, og universitetet har et bredt udvalg af uddannelsesmuligheder for dem, der ønsker at videreudvikle deres karriere.

Aarhus er i den grad en by, der livligt understøtter studielivet, med et pulserende natteliv, en rig kultur og et stort udvalg af restauranter, barer og caféer. Studerende i Aarhus har også adgang til en række sportsfaciliteter og kan deltage i en lang række sociale arrangementer, arrangementer og aktiviteter arrangeret af universitetet og studenterforeninger. 

Waitlys udbud af lejeboliger i Aarhus

Aarhus har noget for enhver smag, fra det pulserende natteliv til de smukke naturskønne områder, der omgiver byen. Lejeboliger i Aarhus er forholdsvist nemme at finde. Der er en del ungdomsboliger samt kollegier for studerende, og derudover er der masser af spændende nybyggerier med ledige lejeboliger. 

Risskov Engpark

I Risskov finder du Risskov Engpark, et lækkert nybygget område med gode faciliteter, tæt på både centrum og Aarhus skønne natur. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Risskov eller ned mod Risskov strand og Den Permanente. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1. Risskov Engpark indeholder forskellige byggerier i størrelser og prisklasser. Se de forskellige boliger og hvad de har at byde på: 

Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5

Borresøvej 45-49
Brassøvej 7

Brabrand Søpark

Brabrand Skovvej er et andet nybyggeri beliggende i Brabrand. Det er et attraktivt område hvor du både er tæt vuggestue, børnehave samt skole. Det gør det let for børnefamilierne at bosætte sig i området. Derudover er der masser af natur og udearealer tæt på Brabrand Skovvej. Brabrand Sø ligger kun få minutters gang fra boligerne. Her kan du løbe skønne ture, tage cyklen med og få skøn natur. Ellers er der den nye Brabrand-hal med gode idræts muligheder både udendørs og inde. Derudover er der kun 9 minutter til Aarhus C bygrænse.

Du kan skrive dig op til en bolig i her

I alt, Aarhus er en fantastisk by at bo i, med masser af ting at opleve og en pulserende livsstil. Så søger du en lejebolig i en by med muligheder, godt lokalmiljø og smuk natur, så er Aarhus et oplagt valg.

Se Lejebolig i Aarhus

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle lejeboliger og skrive dig på interesseliste

Det siger andre om Waitly

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig gratis på en af vores interesselister, så giver vi dig besked, når nye andelsboligforeninger dukker op