Find din næste lejer gennem Waitly

Waitly gør det nemt for dig at finde potentielle lejere. Hvis du gerne vil minimere tomgang, og tid brugt på administrativt arbejde, så er Waitly noget for dig!

Vores partnere

Samarbejder og støtter os i vores rejse

Find din næste lejer gennem Waitly og minimer tomgang

Vores platform henvender sig til dig, der arbejder professionelt med udlejning af boliger, og inden for de næste 1-2 år forventer at skulle finde en ny lejer.

Der er ingen grund til at vente med at finde dine næste lejer. Start allerede i dag med at skabe et kartotek af brugere, som er interesseret i at flytte ind i dine lejeboliger. Så slipper du for at bruge tid og penge på lejeportaler, når en eksisterende lejer opsiger sit lejemål. Sammen med Waitly kan du oprette interesselister og ventelister, hvor privatpersoner kan skrive sig op til, når du har en lejebolig ledig.

Der er flere udlejere som allerede bruger Waitly. Du kan blandt andet læse om hvordan Arca bolig har fået en ekstra indtjeningskilde på 20.813 kroner. årligt, samt minimeret den tid de brugte på henvendelser angående deres boliger. Se flere cases fra vores brugere her. 

Det siger vores samarbejdspartnere

Vi har som ejendomsejere haft en rigtig god oplevelse med de resultater vi har set waitly hjælper med at levere. Vi har brugt meget tid på at vedligeholde vores lister og nu fjerner waitly den administrative byrde, samtidig med at vi har en ekstra indtægtskilde

Minimer tomgang

En interesse- eller venteliste skaber et kartotek af potentielle lejere. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om at finde nye lejere når en bolig står ledig i din ejendom.

Mindre tid på administration

Opskrivning, betalingsopkrævning, ajourføring, mm. Alt dette kan ske fuldt automatiseret, så du har mere tid til overs.

Indtægt til din ejendom

En interesse- eller venteliste giver ikke kun en naturlig strøm af potentielle lejere, men ligeledes en større indtjening, som eks. kan bruges til vedligeholdelse af din ejendom osv.

Persondataforordning (GDPR)

Dine lister indeholder personlige data. Vi passer godt på dem og sikrer at du overholder persondataforordningen.

Flere typer af lister

Mulighed for at have flere interesse- og ventelister samt forskellige typer, eks. kælder, garage, parkeringspladser mf. Vi tilpasser også gerne en liste, så den passer til dit behov.

Automatisering

Automatiseret annonceringsflow til at finde den rigtige person på listerne, som der skal sælges/lejes til.

Skal vi arbejde sammen?

Er du interesseret i et samarbejde, eller har du spørgsmål til en eventuel overgang til Waitly. 

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe!

Tim

Din personlige kontakt

Vores CEO, Tim Lykke Myhrvold, hjælper jer trygt fra start. Hvis du er udlejer af én eller flere ejendomme og er interesseret i at bruge Waitlys system, så kontakt Tim og forhør jer om mulighederne.

Hos Waitly er det vigtigt for os at have en god kommunikation med både nye og eksisterende kunder. Vi er altid åbne overfor nye forslag til vores platform, og udvikler løbende nye features baseret på feedback fra vores mere end 30.000 brugere, både kommercielle og private. 

Kontakt Tim på:

tim@waitly.dk