Beskrivelse

A/B Kolibrien ligger på Rentemestervej i Københavns Nordevest kvarter. Foreningen ligger i en smuk ældre bygning udsmykket med et gavlmaleri der passer perfekt til det hippe Nordvest.

Foreningen er perfekt placeret tæt på både bus, S-tog og metro på Nørrebro station. Nordvest byder på kultur og gang i den, men du kan også sagtens finde hyggelige rolige oaser. I nærheden finder du Frederiksborgvej hvor det bugner af lækre restauranter og takeaway muligheder, og du er på Nørrebro indenfor få minutters gang. Et skønt område med plads til alle.

Foreningen rummer 43 lejligheder og har et gennemsnitligt salg på 4 lejligheder om året.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 43 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig