Beskrivelse

Om området
A/B Nattergalevej 22-30 ligger i Nordvestkvarteret i København. Området vokser i popularitet. Det er et mangfoldigt kvarter der rummer mange forskellige kulturer, og hvor både børnefamilier, unge par og studerende bor side. Det har også medført at nye mange nye lokale butikker, lækre caféer og restauranter er kommet til bydelen.

Om foreningen
Foreningen består af cirka 40 andele lejligheder, hvoraf størstedelen er 2-værelsers og et par 1- og 3-værelses lejligheder. Til foreningen hører også dejlig, stor baggård med bænke/borde, gyngestativ og grill-faciliteter, eget vaskeri samt tørrerum med automatiseret udsugning. Derudover er der også et festlokale med tilhørende køkken, der frit kan afbenyttes, et værksted og en lille "slyngelstue" med poolbord. Med de mange fælles arealer har foreningens beboere god mulighed for at møde hinanden og lave sociale aktiviteter.

Økonomi
Andelsværdi: 6670,34 pr. kvm
Eller: 26,68 kr/indskud - indskud svarer til: 250 x m2.
Den gældende andelsværdi findes i referat fra ordinær generalforsamling.

Du finder maksimalprisen for den aktuelle lejlighed således: andelsværdi x kvm + forbedringer – fradrag.

Eksempel: Udbydes en lejlighed på 50 kvm vil salgsprisen være = 333.517 kr. + forbedringer – fradrag. Fradrag og forbedringer fremgår af vurderingsrapporten for den enkelte lejlighed.

Boligafgiften pt:  4,93 kr/indskud
Indskud svarer til: 250 x m2

Eksempel: Boligafgift for en lejlighed på 50 kvm: (250 x 50 m2 x 4,93) /12  = 5135 kr/md

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 40 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig