Er du boligsøgende i København?

Med Waitly+ får du hurtigere adgang til boliger i København, blandt vores mange fordele. Tilmeld dig nu.

Populære ventelister hos Waitly

Boligmarkedet kan være svært at navigere i, derfor har Waitly oprettet en nem og brugervenlig platform, der hjælper dig i din boligsøgning. Med Waitly får du et samlet overblik over alle dine andelsbolig eller lejebolig-opskrivninger i din brugerprofil, hurtig besked når der er nye boliger tilgængelige i det område, du er interesseret i og mulighed for at opskrive dig på ventelister, så snart de bliver offentliggjort.  

Se alle andelsboliger

Her kan du se alle vores lister til andelsboliger 

Se alle lejeboliger

Her kan du se alle vores lister til lejeboliger ​

Waitly - digitale ventelister

Personer som venter i kø tegning

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Skriv dig gratis på vores områdeinteresselister, så giver vi dig besked, når nye foreninger, lejeboliger eller kolonihaver dukker op.

Forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed

Vi er stolte af at have en høj rating på Trustpilot, hvilket afspejler vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed. Hver anmeldelse betyder meget for os, da de giver os indsigt i, hvad vi gør rigtigt, og hvor vi kan forbedre os. Vi takker alle vores kunder for deres feedback og fortsatte tillid til os.

Waitly er Danmarks største hub, hvor du kan finde andelsboliger, lejeboliger og kolonihaver samlet ét sted – og skrive dig på deres lister

Billede er dekorativt

Administrerer du lister?

Lad Waitly om alt det administrative arbejde og få mere tid til dét, der betyder noget. Læs her, hvad Waitly kan tilbyde jer.