Områdeinteresselister
Bliv blandt de første der får besked om nyoprettede ventelister. eller interesselister til andelsboligforeninger og lejeboliger

Områdeinteresselister - et nyhedsbrev for dig, som søger andelsbolig eller lejebolig

Skriv dig på vores interesselister og få besked direkte på mail, når nye ventelister eller interesselister til andelsboligforeninger og lejeboliger offentliggøres i det område du ønsker at bo:

Områdeinteresselister i København

Hele København

Der er mange der ønsker en andelsbolig i København. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Vesterbro

Vesterbro er et hyggeligt område med masser af liv. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Amager

Amager består både by, hav og lokalstemning. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Østerbro

Østerbro er hyggeligt og attraktivt. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger. Se mere.

Nørrebro

Nørrebro er en pulserende og multikulturel bydel. Skriv dig på vores interesseliste, og få besked når der er nye ledige boliger.

Frederiksberg

Skønne grønne oaser og smukke alleer, et utal af gode restauranter og fine lokale specialbutikker. På Frederiksberg er livsnyderi, idyl og kvalitet i højsædet.

Valby

Med korte afstand til indre by og rolige villaveje er Valby blevet et populært sted at bo både blandt unge og børnefamilier. I Valby er der hyggeligt og plads til alle.

Sydhavn

Flotte arkitekttegnede boliger, gamle industriområder og autentisk København blandet med nye lækre cafeer og restauranter. Tæt på byen, endnu tættere på vandet og naturen.

Nordhavn, en autentisk bæredygtig bydel med vandet i fokus. Historie om havn og industri blandes med nybyggeri og udvikling.

Vanløse

Forstadsidyl med historie, naboskab og lokalmiljø. Vanløse vokser i popularitet, og der er god mulighed for at finde billige andelsboliger ikke langt fra København.

Områdeinteresselister i resten af Danmark

Hele Danmark

Nysgerrig på at se mere? Find interesselister i hele Danmark, i det samlede overblik. Følg blot linket her under.

Aarhus

Aarhus er smilets by, og så er det også en havneby, en by i udvikling, en by med fokus på kunst og kultur. En studieby, en familieby, en by hvor der er plads til alle.

Odense

Odense er en af Danmark ældste byer. Man mærker kulturen og historien i de mange hyggelige små gader. Og så er Odense HC Andersens Fødeby.

Aalborg

Aalborg er en skøn by med masser at byde på. Alt fra spændende arkitektur, gode gastronomiske og kulturelle oplevelser til hav og natur i et perfekt sammenspil.