Hyggelige Odense

Odense er en af Danmark ældste byer. Her mærker man kulturen og historien i de mange hyggelige små gader. Odense er HC Andersens Fødeby, og byen er tydeligt inspireret af hans eventyr og fantasi. I Odense er der værnet om historien. Men det er også en by i udvikling, og med masser af nye spændende projekter. De årligt tilbagevendende festivaler som for eksempel Tinderbox giver byen et særligt liv. 

På denne side kan du læse mere om Odenses muligheder, priser på andelsboliger og skrive dig op til vores nyhedsbrev til boligsøgende i Odense. 

Odense gade

Grønne Oaser i Odense

I Odense er der masser af oaser og grønne åndehuller, og det bidrager til en hyggelig og afslappet stemning i byen. Om sommeren byder I Kongens have på diverse kulturarrangementer. Tæt på byen finder du også H.C. Andersen Haven, en eventyrlig frodig have med plads til afslapning. Vil du lidt længere ud af byen, og virkelig glemme hverdagens stress og jag, så tag en tur til Tarup-Davinde Naturområde. Et skønt natur- og friluftsområde hvor du både kan sejle, fiske, svømme, og overnatte i det fri!

Havneliv

Odense havn er et område i udvikling. Her er der de seneste år skudt mange mange nye lækre boliger op, og området er attraktivt da det byder på både havudsigt og byliv. Er du til motion og udendørs aktiviteter er der masser af muligheder omkring Odense Havn – for eksempel det nye havnebad med lækre faciliteter som sauna, omklædning og opvarmet bassin. Derudover er der beach volley baner, kajakudlejning, petanquebaner, crossfit område og en mini golfbane. Efter en aktiv dag er der masser af steder at slappe af i området omkring Odense havn. Både hyggelige cafeer, og lækre restauranter. Går du efter en kulinarisk oplevelse så er Restaurant Nordatlanten et oplagt valg. En gourmetrestaurant med et nordisk touch, hvor gode lokale råvarer og høj kvalitet er i fokus.

Byliv

Odense er en lille, hyggelig og overkommelig by – men der er masser af muligheder! 
Brandts museum er en kulturel base.
Museet præsenterer både danske og internationale kunstnere. Og med hele tre etager er der alt fra klassisk kunst til installationer, festivaler og lokale tiltag. Står den på en aften ude, så start med et smut forbi Storms Pakhus. Et street food madmekka hvor der altid er god stemning og masser af lækkert mad! Odense har masser at byde på! I Odense er der også masser af muligheder for en aften med dans, cocktails eller fadøl og barhygge. I Jernbanegade – også kaldet caféstrædet finder du noget for de fleste, og her er altid god og hyggelig stemning! 

Andelsbolig i Odense

 

Odense er et godt sted at finde en andelsbolig til rimlige priser. Her er ikke lige så mange om buddet som i Aarhus og København, og priserne er betydeligt lavere end i hovedstaden. Dog har udviklingen i Odense og de mange nye lækre boliger gjort, at det er blevet en populær by blandt mange, og priserne er steget i løbet af de sidste par år. Odense er et perfekt valg til dig der ønsker at være tæt på naturen. I Odense kan du dyrke den hyggelige afslappede stemning, samtidig med at du altid tæt på mange muligheder for både kultur oplevelser, shopping og gode spisesteder.

Cykel foran hus
Åbent hus

Opskrivning til andelsbolig i Odense

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettede ventelister. Derudover kan du skrive dig op til vente- eller interesselister til de enkelte foreninger, via vores ventelistesystem.  
Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: