Beskrivelse

Om området
A/B Tømrerbo ligger i centralt på Nørrebro på hjørnet af Åboulevard og Tømrergade - kun en gade fra søerne. En eftertragtet placering tæt på det hele! Gode restauranter, hyggelige cafeer, masser af indkøbsmuligheder. Forum station ligger blot fem minutter fra foreningen.

Om foreningen
A/B Tømrerbo ligger i en seks-etagers ejendom er tegnet af arkitekt Hans Carl Andersen. Bygningen er opført i 1939 for at huse det, der i sin tid hed Dansk Tømrer-Forbund. Forbundet har ikke længere til huse i Tømrerbo, men ligesom dengang er der stadig både beboelse og erhverv. Der er 20 andelslejligheder samt tre erhvervsenheder. Lejlighederne er på 45-98 kvm og har 1-3 værelser samt en enkelt lejlighed på 137 kvm. Alle lejligheder er udstyret med en lille altan og har eget bad og toilet, og der er adgang til enten loft- eller kælderrum.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 2007
  • Cirka 20 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig