Beskrivelse

Om området
A/B Rørmosen 1 er beliggende på Rørmose Parkvej 19 - 65 og 50 100 og er en del af udstykningen fra Rørmosegård i Farum. Farum er en by i Nordsjælland med 20.345 indbyggere, beliggende i Furesø Kommune. På foreningens område er der et rigt dyreliv - blandt andet fisk og krebs i søen. Område indgår desuden i et EF-habitatområde, d.v.s. det er internationalt beskyttelsesområde , idet det er levested for vandsalamandere.

Om foreningen
Foreningen blev etableret i 2004 og består af 50 boliger fordelt på 25 rækkehuse i 1½ plan. Foreningens huse er placeret i et meget naturskønt område med store åbne arealer, søer og skov. Til foreningen hører flere fælles faciliteter som legeplads, fællesskur og vaskerum. Derudover afholdes der gerne sociale arrangementer som sommerfester, fastelavn, vedligholdelsesdage og meget andet. Almindeligt husdyrhold, såsom hund og kat, kan som udgangspunkt tillades.

Økonomi:
Foreningen har to prisniveauer:

Ulige nr.:
Købspris: 1.370.619 kr.
Husleje:6657,21 kr.

Lige nr.:
Købspris: 1.447.155 kr.
Boligafgift: 7028,95 kr.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Cirka 50 boliger
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig