Beskrivelse

Om området 
A/B Iris Hus-Karréen ligger op ad den 23.000m2 store Grønttorvspark. Her er der er plads til leg, afslapning og aktiviteter. Samtidig byder stueetagen af Iris Hus på et hyggeligt butiksmiljø og socialt byrum med liv. Grønttorvet er en grøn oase tæt på alt og kun et stenkast fra masser af oplevelser og aktiviteter. Indkøbsmuligheder og flere børneinstitutioner er inden for kort afstand. Flere daginstitutioner, skoler og privatskoler ligger mellem 800 meter og 1,4 kilometer derfra.

På cyklen er du i centrum af Valby på 5 minutter, mens Københavns Centrum nås på 15 minutter. Med kun få minutters gang til S-tog og busforbindelser – og en metro fra 2023 – er der ikke langt til Hovedstadens oplevelser og aktiviteter. Bussen kører tæt på området – og stationerne Vigerslev Alle og Ny Ellebjerg ligger tæt på, så du har maksimalt 800 meter til den nærmeste station.

Om foreningen

Iris Hus er med sin størrelse og sit stilfulde design en af de mest genkendelige bygninger på Grønttorvet. Her kan du få opfyldt drømmen om at bo i en arkitektonisk perle som både er tæt på naturens og midt i byens pulserende liv.

Karréens 5 etager huser 92 andelsboliger fordelt på 2-4 værelser. Alle lejligheder er udformet med et kompromisløst sigte efter lys og kvalitet - lige fra trægulve til køkken og bad. De åbne, veldisponerede rum gør indretningen nem. Opholdsrummene i de største lejligheder er gennemlyste fra den ene facade til den anden. Hjørnelejlighederne har sol og dagslys fra to sider.

Fra den fælles tagterrasse på 6. sal kan du få direkte udsigt til den smukke Grønttorvspark. Og i bede og væksthuse kan du prøve kræfter med urban gardening ved at dyrke friske grøntsager og urter – enten alene eller i fællesskab med naboerne. I Iris Hus’ gårdrum er der mulighed for at nyde udelivet eller dyrke fællesskabet med de andre beboere.

Økonomi
Boligafgift: 6.700 kr - 11.800 kr *
Salgspris: 740.000 kr - 1.245.000 kr *

* Disse tal er vejledende og ikke endelige.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Cirka 87 boliger
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig