Beskrivelse

Om området
Foreningen ligger centralt i Valby, blot fem minutter fra Valby station. Der er masser af gode indkøbsmuligheder, for eksempel i Spinderiet, som ligger lige om hjørnet. Derudover er der masser af hyggelige butikker, cafeer og restauranter Langs Valby Langgade. I området er der også flere grønne områder og legepladser.

Om foreningen
Foreningen består af 90 lejligheder på mellem 1-4 værelser. Til foreningen hører en aflåst gård hvor der også er legeplads, en hyggelig pavillon og udendørs tørre faciliteter. Derudover er der vaskekælder, tørrerum, cykelkælder, og barnevognsrum. Ejendommen har store hvide altaner mod gaden og lidt mindre grønne altaner mod gården.

Økonomi:
Andelsværdi/Priser mellem kr. 791.700 og 2.173.600

Boligafgift mellem kr. 2.300 og 6.900 ca.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 90 boliger
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig