Berlin ubahn
Du kan også læse vores mange indlæg om lejeboliger her:
Du kan også læse vores mange indlæg om andelsboliger her:

Waitly åbner afdeling i Berlin

Waitly har nu officielt åbnet vores første afdeling i Tyskland, med kontor i den pulserende, kulturelt mangfoldige metropol Berlin. Denne ekspansion markerer begyndelsen på en spændende ny æra for os, hvor vi bringer vores digitale platform så vi kan gøre det nemmere at finde lejebolig i Berlin.

Waitly har nu officielt åbnet vores første afdeling i Tyskland, med kontor i den pulserende, kulturelt mangfoldige metropol Berlin. Denne ekspansion markerer begyndelsen på en spændende ny æra for os, hvor vi bringer vores digitale platform til Tyskland, så vi kan gøre det nemmere at finde lejebolig i Berlin. Vi glæder os til at hjælpe berlinerne med at finde deres drømmeboliger på en mere effektiv og gennemsigtig måde!

Støtte til vores tyske satsning

Vores rejse til Tyskland har fået et solidt fundament takket være økonomisk støtte fra SMVordningen. Med en generøs bevilling på 150.000 kroner har vi haft mulighed for at skabe et lille, kompetent team, samt en rådgiver, der har sikret, at vores indtog på det tyske marked bliver så gnidningsfrit som muligt. Den støtte har været en katalysator for vores beslutning om at etablere os i Berlin, hvor vi ser et stort potentiale for vores platform.

Ny international hjemmeside

I forbindelse med vores ekspansion til Tyskland har vi lanceret en ny international hjemmeside med et moderne og brugervenligt design. Den nye hjemmeside er skabt for at imødekomme behovene hos vores internationale brugere og gøre det nemmere for dem at navigere vores tjenester.

Hjemmesiden er tilgængelig på både tysk og engelsk, hvilket gør det nemmere for vores brugere i Tyskland og andre lande at få adgang til vores tjenester.

Med et intuitivt layout og mulighed for at skifte mellem sprog, sikrer vi at brugerne hurtigt kan finde de oplysninger og værktøjer, de har brug for.

Det tyske marked

Markedet for lejeboliger i Berlin er præget af en intens efterspørgsel og lang ventetid, som vi kender det fra Danmark. Mange potentielle lejere står over for frustrerende og tidskrævende processer i forsøget på at finde en bolig. Derudover har Tyskland har længe haltet bagefter med digitalisering, og det er noget som også præger boligmarkedet. Men med den nye lov “Onlinezugangsgesetz” fra 2017, har den tyske regering igangsat en omfattende digitaliseringsproces, der blandt andet skal gøre 575 offentlige services digitale inden udgangen af 2022.

Berlin er derfor et perfekt udgangspunkt for Waitly, da byen allerede er i gang med en digital transformation. Vi er begejstrede for at være en del af den udvikling og ser frem til at bidrage med vores erfaring og teknologi til at gøre boligjagten mere smidig og effektiv. Som dansk virksomhed, der er førende inden for digitalisering, har vi en unik mulighed for at bringe vores løsninger til det tyske marked og hjælpe med at modernisere måden, hvorpå folk finder lejeboliger i Berlin.

Lejebolig i Berlin

Berlin er kendt for sin kulturelle mangfoldighed og livlige atmosfære, som tiltrækker folk fra hele verden. Denne internationale tiltrækningskraft skaber et stort pres på boligmarkedet. Vi har haft mange samtaler med potentielle kunder i Berlin, og en fælles udfordring er den høje efterspørgsel på lejeboliger.

Hvis du drømmer om at flytte til Berlin, eller måske allerede har konkrete planer, er det nu, du skal holde øje med Waitlys nye tyske hjemmeside. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked, så snart der er nye ejendomme tilgængelige på Waitlys tyske side. Ved at skrive dig op på forhånd får du mulighed for at sikre dig en bolig i Berlin og komme tættere på drømmen om et liv i den tyske hovedstad. Vores nyhedsbrev giver dig de nyeste opdateringer om ledige lejeboliger i Berlin og andre spændende nyheder fra Waitly.

Lokalt kontor i Berlin

For at sikre, at vi forstår markedet til bunds og kan tilbyde den bedst mulige service, har vi etableret et lokalt kontor i hjertet af Berlin. Med et dedikeret team af lokale medarbejdere og et dybtgående kendskab til byens unikke karakter kan vi tilpasse vores produkt til de specifikke behov hos berlinske lejere. Vores CEO og medstifter, Tim Lykke Myhrvold, er personligt flyttet til Berlin for en periode for at lede vores ekspansion og sikre, at vi er tæt på markedet og vores kunder og det nye team.

Fremtidsplaner for Tyskland

I det kommende år vil vi koncentrere vores indsats på Berlin og Hamborg. De to byer repræsenterer nogle af de største og mest dynamiske boligmarkeder i Tyskland. Vi er overbeviste om, at vores digitale platform kan gøre en forskel for både udlejere og lejere her. Hvis vores satsning i de byer bliver en succes, vil vi overveje at udvide til andre store byer i Tyskland.

Hos Waitly ser vi frem til at revolutionere markedet for lejeboliger i Berlin og hjælpe folk med at finde deres drømmebolig i den livlige og spændende by. Vi er klar til at gøre boligjagten lettere, mere gennemsigtig og meget mere tilfredsstillende for alle vores brugere!