Webinarer

Få indblik i de store fordele ved at vælge Waitly som ventelistesystem samt undervisning i brugen af de mange funktioner.

Gennemgang af Waitlys system

Sidder du med håndtering af ventelister for en eller flere andelsboligforeninger? Kunne du tænke dig at optimere din arbejdsgang, og spare tid på administrativt arbejde? Så er Waitly noget for dig!

Deltag i vores gratis webinarer, hvor du får en demonstration af Waitly og systemets mange fordele og muligheder. Det tager kun 30 minutter, det er gratis, og hvis ingen af de faste datoer passer ind i din kalender, så kontakt os – så finder vi en dag der passer til dig. Vi bruger Zoom til alle vores webinarer. Webinaret er kun for bestyrelser og administratorer.

Derfor skal du tage til Waitlys Webinar

  • Overvejer du Waitly til din forening eller administrationshus, så er webinaret en god mulighed for at få et unikt indblik i Waitls system og de mange fordele. 
  • Er du eksisterende bruger og vil du gerne blive mere fortrolig med Waitly, så er dette webinar også for dig! Det er vigtigt for os, at vores brugere kan få mest muligt ud af Waitly og de mange tidsbesparende funktioner. 
  • Webinaret er gratis. 
  • Vi tilpasser webinaret efter dine behov og der er altid plads til spørgsmål.
  • Waitly er nemt at bruge, derfor tager introduktionen af systemet kun 30 minutter!

Datoer for kommende webinarer

D. 01/11 kl. 17:30 - 18:00

Du deltager gratis i webinaret ved at klikke på knappen herunder.

D. 17/11 kl. 10:00 - 10:45

Du deltager gratis i webinaret ved at klikke på knappen herunder.

Kan du ikke deltage på en af disse datoer?
Book en demo og få en privat præsentation når det passer dig!