Waitly samarbejder med Danske Bank og Realkredit Danmark

Læs mere om samarbejdet og fordelene her 

Waitly samarbejder med Danske Bank og Realkredit Danmark

Waitly samarbejder med Danske Bank og Realkredit Danmark for at tilbyde endnu flere andelsboligforeninger en nem, digital og transparent måde at håndtere ventelister på. Danske Bank og Realkredit Danmark har stor erfaring med at rådgive foreningskunder og kan skræddersy løsninger, så hver forening får det bedste ud af sin økonomi.

Foreninger, som er kunder hos Danske Bank og/eller Realkredit Danmark, tilbydes attraktive fordele og priser hos Waitly. Se mere på denne side.

Fordele – alt det I får hos Waitly

Waitly er både for den store og den lille forening, og for dem med, og uden en venteliste. Selvom din forening ikke har nogen venteliste, kan Waitly stadig være et godt tilbud. Waitly tilbyder nemlig en gratis søgefunktion, så foreninger nemt kan findes på Nettet.

Når en forening opretter sig på Waitly, er det nemmere for foreningen at nå ud til nye potentielle andelshavere, da boligsøgende kan gå ind på Waitly’s hjemmeside og se et stort overblik over andelsboligforeninger i Danmark. 

Derudover er Waitly gratis at bruge, hvis jeres forening ikke har en venteliste. Se et overblik over de forskellige funktioner gennem Waitly her👉

Skærmbillede 2022-09-26 kl. 15.15.23

Waitly er uafhængig af Danske Bank og Realkredit Danmark. Når I som forening bruger vores services, er Waitlys vilkår og betingelser gældende.

Er jeres forening kunde hos Danske Bank, og er du nysgerrig på at komme igang med Waitly? Så book demo her, og få adgang til en nem og transparent platform der kan håndtere jeres ventelister.

Book jeres gratis demo nu👇

Danske bank logo

Derfor arbejder vi sammen

Waitly ønsker at gøre andelsboligsøgning så nemt som muligt. Hos os kan boligsøgende skrive sig på populære ventelister til andelsboliger over hele landet. Vi henviser potentielle købere til Danske Bank, fordi banken bl.a.  kan rådgive om lån til andelsbolig og hjælpe med at vurdere foreningers økonomi. Du kan læse mere om samarbejdet her.