Hvad kan Waitly tilbyde?

Håndtering af ventelister

Med Waitly får du et digitalt system til håndtering af ventelister der fjerner de administrative opgaver i forbindelse med daglig drift af en venteliste. Systemet gør det nemt at holde styr på både interne og eksterne ventelister, og potentielle købere/lejere kan søge efter ventelister og boliger i hele Danmark via platformen. Få overblik over systemets fordele her:

 

Mindre tid på administration

Opskrivning, betalingsopkrævning, fjerne inaktive medlemmer, osv. Alt dette kan ske fuldt automatiseret, så du har mere tid til overs

Persondataforordning (GDPR)

Din venteliste indeholder personlige data. Vi passer godt på dem og sikrer at du overholder persondataforordningen

Automatisering

Automatiseret annonceringsflow til at finde den rigtige person på ventelisterne, som der skal sælges/lejes til.

Indtægt til din ejendom

En venteliste giver ikke kun en naturlig strøm at potentielle tilflyttere, men ligeledes en mindre indtjening, som eks. kan bruges til vedligeholdelse af din ejendom osv.

Nye potentielle købere/lejere

En venteliste giver ikke naturlig strøm at potentielle tilflyttere, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig og bruge til, når en bolig står ledig i din ejendom.

Flere typer af lister

Mulighed for at have flere ventelister og forskellige typer tilbud (lejlighed, kælder, garage, parkeringspladser osv.) Vi tilpasser også gerne en liste, så den passer til jeres behov.

Ventelister som passer til din ejendom

Waitly leverer ventelister alle typer af ejendomme. Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et transparent univers.

Waitly - digitale ventelister

keyboard_arrow_up