Beskrivelse

OBS. Dette er en relationsliste, dvs. at du skal kende en i foreningen for at blive skrevet op.

Om området
A/B Amalievej 17-19 & Harsdorffsvej 2-2A ligger i centrum af Frederiksberg - på en lukket vej, som munder direkte ud i Landbohøjskolens Have. En attraktiv placering tæt på Søerne, midt i bylivet, med skoler, institutioner og grønne oaser i nærmiljøet. 

Om foreningen
 Bygningen er bygget i 1903 er fredet i klasse 4. I mange år var flere lejligheder del af et pensionat. Andelsforeningen blev stiftet i starten af 1973 og har nu 46 lejligheder, hvoraf en er tjenestebolig for vores vicevært og 8 er 2-værelsers, der ligger i “ Havehuset”, dvs. har opgang i gården. Her er stadig beboere, der har været med fra foreningens start.

Dengang var indskuddet 3 mdrs. husleje. Det er lidt mere i dag, men vi er stadig en god, solid og velholdt forening. Beboerne med lejligheder ud til haverne har brugsret til dem, mod at de bliver vedligeholdt. Vi har gode vaskemuligheder: 2 industrimaskiner, tørretumbler og tørrerum. Derudover har vi udlån af borde og stole og grill. Fibernet i alle lejligheder.

Detaljer
  • Stiftet i 1973
  • Cirka 45 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig

Prøv beregneren og se en cirkapris med det samme.

Beregn

Få gode råd om lån til andelsbolig her.

I samarbejde med