Beskrivelse

Kringlegården er en smuk fredet ejendom fra 1790, også kendt som Zahrtmanns Gård. Huset ligger yderst centralt i Viborgs historiske Domkirkekvarter i kort afstand til handelsgaderne. Sct Mogens Gade er en ikonisk og rolig gade med en perlerække af spændende historiske bygninger.

Her er plads til både enlige, familier og pensionister. Foreningen har flere fællesarealer, bl.a. værksted, lækker have, vaskekælder og gæsteværelse. I Kringlegården fungerer den originale andelstanke rigtig godt, og ligesom muligheden for fælles faciliteter, er der ligeledes fælles arbejdsdage og husmøder.

A/B Kringlegården huser 10 lejligheder på sine idylliske 827 kvm2. Lejlighederne er størrelsesmæssigt mellem 49 kvm2 til 136 kvm2. Alle lejligheder har eget kælderrum til ekstra opbevaring. Lejlighederne har hver deres eget særpræg med f.eks. hems, brændeovn, fritlagte bjælker og andre charmerende detaljer.

Der er mulighed for parkering direkte uden for ejendommen, hvor man kan holde døgnet rundt kan holde med en kommunal parkeringslicens. Det er desuden tilladt at have kæledyr i ejendommen.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 10 boliger
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig