Beskrivelse

Om området
Andelsboligforeningen Agerlyngen ligger i den vestlige del af Viborg. Viborg Vestby er et meget attraktivt område. Børne familien har i området flere forskellige tilbud herunder: dagplejere, vuggestuer, børnehaver, Vestervang Skole samt Klub Vest. Flere forskellige stisystemer går gennem området og en stor del heraf fører til Vestervang Skole. I området ligger Vestbadet hvor man kan blive afkølet på en varm sommerdag eller blive varmet op med saunagus og vinterbadning på en kold vinter dag.

Om foreningen

Foreningen blev stiftet i 1988 og har 20 andelsboliger og adgang til et beboerhus. Der findes 3 forskellige typer af andelsboliger i foreningen: 2 andelsboliger på 110 kvm, 10 andelsboliger på 103 kvm. og 8 andelsboliger på 75 kvm. Veje omkring andelsboligforeningen Agerlyngen: Kirkebækvej, Lundvej og Lupinmarken.

Der er et godt sammenhold blandt Agerlyngens beboere, og foreningen har en særdeles sund økonomi. Der er en lav månedlig boligydelse, ligesom forbedringer af boligerne har medført lave omkostninger til forbrug af varme.

Derudover har foreningen et fint gårdmiljø, hvor der som regel er fælleshygge og kaffe på kanden, når vejret er til det. Der også god adgang til gode grønne områder, samt kort afstand til skov, sø, offentlig transport, butikker, skole og pasningsmuligheder til børn.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Cirka 20 boliger
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig