Beskrivelse

A/B Kolt II ligger i et roligt område 10 km udenfor Aarhus centrum og tæt ved E45 Nord og Syd. Der er gode busforbindelser og gode indkøbs muligheder i området.

Foreningen består af 19 hyggelige rækkehuse, alle med tilhørende haver. Boligerne er på mellem 76, 91 og 101 kvm. Foreningen er etableret i 1984.

Omkring boligerne er der fælles områder med græs og lidt træer.

Husene er forsynet med fjernvarme fra Aarhus kommune samt el og fibernet fra AURA. Der er etableret solceller til el- forsyningen. Husene er løbende vedligeholdt med nye vinduer og tage, og foreningen har en sund økonomi.

Der er et rigtig godt naboskab i foreningen. Der afholdes ind i mellem sociale arrangementer, hvor man kan deltage. Der er to fælles havedage h.h.v. maj og september, der starter med socialt samvær inden arbejdsopgaverne løses. Der er pt. beboere i alderen fra 5 – 90 år.

Kontakt: Else juul, formand i andelsboligforeningen: ekbj@webspeed.dk

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 19 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig
Book en demo
Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som tilbyder digital håndtering af interesse- og ventelister for andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at bestemme de oplysninger som vises.

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.