Beskrivelse

Om området
A/B Frederiksberg Have ligger i Sorø, ikke langt fra Sorø Station. Der er masser af gode indkøbsmuligheder i området, samt flere skoler og daginstitutioner. Derudover byder området også på masser af skøn natur som for eksempel Sørø Sø og Tuelsø. 

Om foreningen
A/B Frederiksberg Have består af 24 lejligheder fordelt på 5 boligblokke med 4-6 lejligheder i hver blok. De fleste lejligheder er 89 kvadratmeter, 4 af lejlighederne er 85 kvadratmeter.

Boligerne er bygget i 2006-07 på samme grund, som den tidligere Sorø Brugsforening lå.

De nordlige lejligheder mod har 4 værelser med integreret køkken i stuen. Lejlighederne mod syd har 3 værelser og selvstændigt køkken.

Stuelejlighederne har have mod vest, mens stue- og 1.sals lejlighederne deles om haverne i østsiden (indgangssiden). 1. sals lejlighederne har en dejlig stor vestvendt altan på 12 kvadratmeter.

Økonomi 
Prisen for at komme ind i Frederiksberg Have – andelskroneprisen – er for øjeblikket ca. 530.000 kr., og den månedlige boligafgift er 5.250 kr. for lejlighederne på 89 kvadratmeter, lidt mindre for 85 kvadratmeter.

Detaljer
Adresse
Områder
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig

Prøv beregneren og se en cirkapris med det samme.

Beregn

Få gode råd om lån til andelsbolig her.

I samarbejde med