Beskrivelse

Om området
Foreningen ligger i Roskilde øst, i det område som kaldes Himmelev.  Her er tæt til daginstitutioner, skole, gymnasium og universitet. I området er der også gode indkøbsmuligheder samt offentlig transport. Roskilde er også kendt for sit gode lokalmiljø og rige kulturliv.

Om foreningen
A/B Bekkasinvej har eksisteret siden 1991 hvor området blev etableret og husene bygget. Det er en velfungerende forening med god økonomi og stor opbakning fra foreningens beboere samt et godt naboskab. Den består af 27 selvstændige huse med egen have. De ligger alle på Bekkasinvej som er blind, og derfor en meget rolig vej. Alle huse har et redskabsskur og langt de fleste har en carport. Husene findes i 3 størrelser:

- 72 kvm (2 værelser)

- 86 kvm (3 værelser)

- 95 kvm (4 værelser)

Alle huse har : badeværelse, køkken, bryggers, entre og loft.  Andelshaverne er selv ansvarlige for den indvendige vedligeholdelse samt haven. Andelsboligforeningen sørger for den udvendige vedligeholdelse.

Derudover råder foreningen over et lille fællesareal med æbletræer og for enden af Bekkasinvej findes en legeplads samt boldbane.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1991
  • Cirka 27 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig