Beskrivelse

Om området
A/B Sundholdtvej er en hyggelig lille andelsboligforening i Helsingør. Foreningen ligger på en rolig gade Helsingør. Helsingør er en gammel købstad og emmer af maritim kulturhistorie og så er byen omgivet af flot natur. Kronborg er en af de mest kendte attraktioner i området, og ligger smukt skuende ud over Øresund. Og så er Helsingør er præget af et initiativrigt lokalt kulturliv.

Om foreningen
A/B Sundholdtvej er en er lille forening på 11 andelshavere. Til foreningen hører et aktivt og hyggeligt gårdmiljø, hvor alle er velkommen.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 11 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig
Book en demo
Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som tilbyder digital håndtering af interesse- og ventelister for andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at bestemme de oplysninger som vises.

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.