Beskrivelse

Mosehusene blev bygget i 1939 (opgang 33-37 og i 1945 (opgang 19-31) , og er beliggende i Gladsaxe Kommune. Andelsforeningen A/B Mosehusene blev etableret i 1983.

Oprindelig var der 54 lejligheder, som fordelte sig på 2, 3 og 4 værelser. Forskellige lejlighedssammenlægninger har betydet, at der pt. er 51 andelsboliger af varierende størrelser fra 48 kvm. til 186 kvm.

Lejlighederne var tiltænkt Søborgs børnefamilier, derfor blev Gladsaxes første vuggestue "Saxen" etableret allerede i 1945. Vuggestuen har frem til november 2016 (ca. 71 år) ligget i Mosehusene, der hvor man i dag ser opgang 29, men er siden rykket ind ved siden af i Gladsaxe vandværks tidligere bygning.

Huset har de senere år gennemgået flere større renoveringer i form af nyt tegltag, fjernvarme, vinduer, vaskeri, TV antenneanlæg, samt ny kloak. I 2018 blev opgang 29, den tidligere vuggestue, lavet om til tre andelsboliger, hver på hele 186 kvm.  Det gør dem dermed til foreningens største andelsboliger.

​A/B Mosehusene råder over en del grønne arealer, hvor der er plads til leg, fodbold samt andre udendørsaktiviteter. I foreningens have kan man bl.a. finde et dejligt stort bålhus, som flittigt bliver brugt om sommeren. I nærheden kan man også finde Utterslev mose.

I 2012 blev der etableret en fantastisk legeplads, i foreningens gård, som både børn og voksne i A/B Mosehusene er meget glade for. Foran A/B Mosehusene stopper bus 4A (Engkrogen), som gør det nemt at komme ind til centrum med offentlig transport.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1983
  • Cirka 51 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig
Book en demo
Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som tilbyder digital håndtering af interesse- og ventelister for andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at bestemme de oplysninger som vises.

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.