Beskrivelse

Mosehusene blev bygget i 1939 (opgang 33-37 og i 1945 (opgang 19-31) , og er beliggende i Gladsaxe Kommune. Andelsforeningen A/B Mosehusene blev etableret i 1983.

Oprindelig var der 54 lejligheder, som fordelte sig på 2, 3 og 4 værelser. Forskellige lejlighedssammenlægninger har betydet, at der pt. er 51 andelsboliger af varierende størrelser fra 48 kvm. til 186 kvm.

Lejlighederne var tiltænkt Søborgs børnefamilier, derfor blev Gladsaxes første vuggestue "Saxen" etableret allerede i 1945. Vuggestuen har frem til november 2016 (ca. 71 år) ligget i Mosehusene, der hvor man i dag ser opgang 29, men er siden rykket ind ved siden af i Gladsaxe vandværks tidligere bygning.

Huset har de senere år gennemgået flere større renoveringer i form af nyt tegltag, fjernvarme, vinduer, vaskeri, TV antenneanlæg, samt ny kloak. I 2018 blev opgang 29, den tidligere vuggestue, lavet om til tre andelsboliger, hver på hele 186 kvm.  Det gør dem dermed til foreningens største andelsboliger.

​A/B Mosehusene råder over en del grønne arealer, hvor der er plads til leg, fodbold samt andre udendørsaktiviteter. I foreningens have kan man bl.a. finde et dejligt stort bålhus, som flittigt bliver brugt om sommeren. I nærheden kan man også finde Utterslev mose.

I 2012 blev der etableret en fantastisk legeplads, i foreningens gård, som både børn og voksne i A/B Mosehusene er meget glade for. Foran A/B Mosehusene stopper bus 4A (Engkrogen), som gør det nemt at komme ind til centrum med offentlig transport.

Detaljer
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig

Prøv beregneren og se en cirkapris med det samme.

Beregn

Få gode råd om lån til andelsbolig her.

I samarbejde med

Tag ejerskab

Har du tilknytning til denne forening og ønsker at tage ejerskab over siden og dens indhold?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

    Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

    Waitly er en online service, som vil tilbyde ventelister til andelboligforeninger.

    Ved at tage ejerskab over din andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at påvirke de oplysninger som vises

    Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.