Beskrivelse

Om området:
A/B Gl. Skovlundevej 29-109 ligger lige ved Skovlunde Station. Skovlunde ligger mellem Herlev og Ballerup i Ballerup Kommune. Kommunen har 49.310 indbyggere. Oprindeligt var Skovlunde en gammel landsby, hvis kerne i dag ligger i området omkring Gammel Skovlundevej syd for Ballerup Boulevard. Området er i udvikling, og flere nye butikker og boliger dukker op i området.

Om foreningen:
A/B Gl. Skovlundevej 29-109 er en sund, velholdt andelsforening med i alt 68 andele, der varierer i størrelsen fra 42 til 98 kvadratmeter. Cirka halvdelen af boligerne har egen have. Bygningerne er fra 1960, og foreningen blev stiftet i 1985. I A/B Gl. Skovlundevej 29-109 er der plads til alle; her bor både unge, studerende, pensionister og børnefamilier.

Til foreningen hører et dejligt grønt areal med fælles gasgrill og legeplads. Derudover er der vaskeri, tørrerum, kælderrum, cykelrum og indendørs garage, som kan lejes af foreningens beboere. Det er tilladt at have husdyr, og mange i foreningen har hund eller kat. Foreningen ligger tæt på S-tog, indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner samt grønne områder – alt sammen inden for en radius af 500 meter.

Mail til bestyrelsen: bestyrelsen@glskovlundevej.onmicrosoft.com

Dokumenter:
- Vedtægter
- Husorden
- Referat af ordinær generalforsamling
- Årsregnskab 2022-2023
- Energimærke 2021
- Budget 2023-2024

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 70 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig