Beskrivelse

Om området
A/B Nordfeldvej 13-21 ligger i Brønshøj, cirka 5 min gang fra Brønshøj Torv. Foreningen ligger trukket lidt tilbage fra Frederikssundsvej, så man er tæt på offentlig transport, men uden at man kan høre trafikken. Brønshøj ligger både tæt på skønne naturområder som Utterslev Mose, Kirkemosen og Brønshøj Parken, samtidig med at der ikke er langt til Københavns centrum.

Om foreningen
Alle lejligheder (undtagen en) har altan eller have ud mod en stor grøn gård så man hurtigt kan glemme, at man faktisk er tæt på byen. Selve ejendommen er fra 1930’erme og foreningen blev stiftet i 1980’erne. De fleste af foreningens 34 lejligheder er halvanden værelseslejligheder, men der er enkelte to og tre værelseslejligheder i ejendommen. Så størrelsen svinger fra 44 m2 til 110 m2 de fleste er dog omkring de 45-55 m2. Det betyder også at lejlighederne primært bebos af singler og par uden den største familieflok. Ejendommen har fælles vaskeri i kælderen, hvor alle lejligheder har hvert deres kælderrum. Derudover indeholder kælderen både tørrerum og cykelopbevaring. Desuden er der etableret cykelparkering foran alle opgange. I slutningen af 2021 forventes foreningen desuden at have etableret fibernet i alle lejligheder.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Stiftet i 1982
  • Cirka 34 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig
Book en demo
Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som tilbyder digital håndtering af interesse- og ventelister for andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at bestemme de oplysninger som vises.

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.