Beskrivelse

OBS. A/B Bovieran er et seniorer bofællesskab, og du skal være over 55 år for at kunne købe en andel i foreningen.

A/B Bovieran NærHeden ligger i Hedehusene, tæt på skøn natur. Mindre end 2 km fra boligerne ligger Hedeland, et stort naturområde (15 kvadratkilometer) med golf faciliteter, vandre og cykelruter, fiskesøer, ridebaner, skiområde og meget mere.

A/B Boverian er et bofællesskab som består af 55 andelsboliger fordelt på 2- og 3-værelses lejligheder. Her er der fokus på det sociale i foreningen - hyggesnak med naboerne, petanque, fester, gåture, cykelture og meget mere. Og så er denne andelsboligforening for seniorer på 55+.
Bovieran er et koncept der er startet i Sverige, hvor entreprenøren Göran Mellberg havde en vision om at bygge mere attraktive seniorboliger. Göran Mellberg var inspireret af rivieraens klima (Bovieran betyder ”Bo-ved-rivieraen”), og derfor har alle Bovieran boliger en stor smuk vinterhave med palmer, oliventræer og andre eksotiske planer.
Vinterhaven skaber en unik stemning, og et rum for samvær for foreningens beboere. Haven kan nydes både sommer som vinter. Solcellerne på taget før nemlig, at temperaturen om vinteren ikke kommer under 10 grader.
Derudover har A/B Bovieran NærHeden eget fælleshus i vinterhaven, og fælles udekøkken/grillplads.
Boligerne forventes at være klar til indflytning d. 1/11 2020, og indgår som en del af projektet "fremtidens forstad i NærHeden" ved Hedehusene.

Detaljer
Skriv dig gratis op til interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her:

Tag ejerskab

Har du tilknytning til denne forening og ønsker at tage ejerskab over siden og dens indhold?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som vil tilbyde ventelister til andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over din andelsboligforeningssiden her på Waitly.dk, får du mulighed for at påvirke de oplysninger som vises

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.

keyboard_arrow_up