Beskrivelse

Om området
Foreningen ligger i Nordvest, nærmere bestemt fuglekvarteret som grænser op til Nørrebro. Her er et godt lokalmiljø og i området er der flere grønne områder - både parker og naturområder.

Om foreningen
Boligselskabet Vibevænget blev stiftet i 1928, og er et parlamentarisk boligselskab. Foreningen består i dag af 175 boliger, dette tal er dog faldende grundet sammenlægninger. Ved opførslens i 1928 var der 240 boliger. Der lejligheder i størrelserne 1-6 værelser. Til foreningen hører tre gårde/grønne områder samt parkeringspladser med P-tilladelse (Fordeles efter først til mølle princip). Foreningen har et godt naboskab og der bliver afholdt faste arrangementer som fastelavn, halloween og juletræstænding i gården.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 175 boliger
Adresse
  • Vibevej 32-48 Sangfuglestien 1-17 Sangfuglestien 2-18 Gransangervej 6-22

Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig