Beskrivelse

Om området
A/B Kastanjebo ligger i Nordvestkvarteret i København. Et mangfoldigt område med masser af liv. Området vokser i popularitet, og det har også medført at mange nye lokale butikker, lækre caféer og restauranter er kommet til bydelen. Nordvest har et skønt lokalmiljø, og der er mange kulturelle tiltag og arrangementer.

Om foreningen
Foreningen blev stiftet primo 1998, og bygningerne er opført i 1957. Foreningen består af 153 lejligheder, hvoraf en lille del er lejelejligheder. Lejlighedernes størrelse er fra ca. 39 kvadratmeter og op til 150 kvadratmeter. Foreningen har derudover et enkelt erhvervslejemål, Dagli' Brugsen, på hjørnet af Tuborgvej og Tagensvej, og forretningen har eksisteret siden ejendommens opførelse i 1957. Dengang hed den Hovedstadens Brugsforening.

Foreningen har tre fælles grønne gårdmiljøer, et beboerlokale, et cykelværksted samt diverse udendørsfaciliteter. Derudover er der et større fællesvaskeri og tørrerum. Ejendommen er godt vedligeholdt og har efter fornyelse af gårdmiljøet i 2019 samt udskiftning af kloakker i 2018/2019 ikke nogle større vedligeholdelsesprojekter de næste mange år. Ejendommen er, særligt i betragtning af sin alder, yderst velholdt og moderniseret.

Detaljer
Skriv dig gratis op til interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her:

Tag ejerskab

Har du tilknytning til denne forening og ønsker at tage ejerskab over siden og dens indhold?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som vil tilbyde ventelister til andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over din andelsboligforeningssiden her på Waitly.dk, får du mulighed for at påvirke de oplysninger som vises

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.

keyboard_arrow_up